Animal-pictures-of-the-week
V zraku · buzz buzz

Do sedaj so največ pozornosti plenile zvezdniške edicije fotobomb, kot npr. nedavna kraljice Elizabete II, verjetno druge najbolj popularne izvenserijske fotografske zvrsti- takoj za selfiji- toda prave zvezde fotobomb so v resnici živali. Ne verjamete? Prepričajte se v naši fotogaleriji, kjer vas čakajo živalsko dobri primeri.

Za vse tiste, ki morda ne veste kaj je fotobomba. To je tip fotografije, ki nima nobene veze z vojsko in tudi ne nasiljem, čeravno gre za ‘nasilen’ poseg v motiv s strani nekoga (človeka ali živali), ki ga tam naj ne bi bilo. Kot smo lahko že dodobra spoznali so fotobombe z ljudmi zabavne, a šele živali jim vnesejo tisto pravo pristnost. Tisti popoln element presenečenja, tisti bum, zaradi katerega potem pokamo od smeha.

PREBERITE ŠE: Serija kreativnih fotografij simpatičnega psa na Instagramu

Ja, ponavadi nismo ravno srečni ko nam kdo prečka prizor ravno v času, ko se sproži (avto)sprožilec (v času filma nas je to tudi precej stalo!), a ko gre za žival, ji tega pač ne moremo zameriti. Sploh, ker večino fotografij ne uničijo, ampak nam jih s svojo nagonsko radovednostjo izboljšajo bolj kot bi jo katerikoli grafični program. Ja, če torej kdo zna ‘vreči’ fotobombo, so to živali.

Najboljše fotografije si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
1 Bizarne fotografije moškega, ki je želel obeležit nosečnost namesto žene Foto: laurefauvel.com Domiselne fotografije otrok, ki se borijo proti nočnim pošastim hot-wheels-darth-vader-car_100473721_l Darthmobil – Darth Vader dobil avto v obliki svoje maske Cool-Drink-Thumb4 Kako ohladiti pijačo iz pločevinke v manj kot dveh minutah · · · ·