''Shot on iPhone 6''
V zraku · buzz buzz

Apple želi, da veste, da je njihov pametni telefon iPhone 6 legitimen tekmec tudi na področju profesionalne fotografije, zato je v sklopu kampanje ”Shot on iPhone 6”objavil serijo najboljših fotografij posnetih z iPhonom 6, s katero želi promovirati kvaliteto njegovega fotoaparata. In res, če je kdo kdaj dvomil v kvaliteto fotografij, ki jih je zmožen posneti iPhone 6, so mu pri Applu s tem definitivno zaprli usta. Pravzaprav odprli, saj so prizori naravnost osupljivi.

Na najboljše fotografije posnete z iPhonom 6 ne naletimo zgolj na zaslonih, saj so tudi del oglasne kampanje ”Shot on iPhone 6”, ki prek ”billboardov” teče v 24 državah, kjer je razstavljen cvetober fotografij, ki so jih Applu poslali uporabniki iPhona 6. Velik del le-teh je Apple objavil tudi na spletu, da bi svetu pokazal, česa vse je (ob pomoči aplikacij) sposoben najbolj priljubljen mobilni digitalni fotoaparat.

PREBERITE ŠE: Fascinantne fotografije sveta iz ptičje perspektive

''Shot on iPhone 6''Odpri galerijo
cover Sprehod skozi zgodovino vesoljskih oblek Steve Jobs Steve Jobs in njegovi znameniti citati Bogati psi Instagrama (Rich Dogs of Instagram). Psi, ki imajo več denarja kot mi: Bogati psi Instagrama Bill Gates Forbes 2015: lestvica najbogatejših ljudi na svetu · · ·