Need-for-Speed-Most-WantedHD._oo
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Potopite se v čarobni svet virtualnih likov, izzivov in adrenalina kar s pametnim telefonom. Obstajajo namreč številne igre za pametne telefone, ki jih lahko primerjamo z računalniškimi igrami ali igrami za konzole.

Vse, ki šele začenjate z igranjem iger, bo razveselilo dejstvo, da so na voljo številne igre različnih žanrov, ki bodo zagotovile vrhunsko izkušnjo igranja, ne glede na vaš okus. Za igranje iger pa v prvi vrsti potrebujete pametni telefon, ki vključuje funkcije za igranje iger. Najbolj aktualen pametni telefon za tovrstno uporabo je zagotovo Samsung Galaxy S20, ki nudi možnost osveževanja 120 Hz, ima vgrajeno aplikacijo Game booster in nudi izboljšano odzivnost zaslona ob dotiku, kar zmanjša nadležne zamude pri igranju iger. Večina iger se tudi izvaja s hitrostjo 120 FPS, kar bo zagotovilo izjemen užitek ob igranju.

Podajte se v zabavni svet igranja iger kar s svojim pametnim telefonom in preizkusite eno izmed spodnjih iger.

1. Garena Free Fire

Če obožujete preživitvene strateške igre, je prava izbira za vas Garena Free Fire. Na vsakih 10 minut bo igralec pristal na drugem puščavskem otoku z 49 drugimi igralci, naloge pa vključujejo raziskovanje zemljevida, kamufliranje in razvijanje bojevniških spretnosti za boj proti drugim igralcem.

2. The House of Da Vinci 2

Če imate raje reševanje zločinov in detektivske zgodbe, preizkusite The House of Da Vinci 2, ki je najbolj priljubljena tovrstna igra v Android Play trgovini. Igra, ki navdih črpa iz knjige Da Vincijeva šifra, od igralca zahteva iskanje skritih predmetov, raziskovanje omar ter odklepanje novih prostorov.

3. Need for Speed

Pametni telefoni nudijo tudi zabavne izkušnje z dirkalnimi igrami. Nepozabno doživetje bo igranje Need for Speed igre – podoživeli boste trenutke, ko ste kot otrok s svojimi prijatelji tekmovali v dirkanju z avti.

4. Old Man’s Journey

Preizkusiti morate tudi Old Man’s Journey igro, ki je prejela 15 mednarodnih nagrad v različnih kategorijah. Ta izvirna igra sledi zgodbi osamljenega starca, ki se je odločil spremeniti svojo vsakodnevno rutino in se odpraviti na pustolovščino. Na svoji poti srečuje različne ljudi, razkriva skrivnosti in opravlja izzive. Igro priporočamo vsem, ki se želijo lotiti nečesa novega in izvirnega, še posebej tistim, ki prvič vstopajo v očarljiv svet igranja iger.

Foto 3_Samsung Kids Samsung Kids: digitalna zabava s krokodilčkom CroCroo in prijatelji amy-humphries-R_a3-W5ODvA-unsplash Najboljše spletne platforme za druženje s prijatelji in družino v času samoizolacije nordwood-themes-8LfE0Lywyak-unsplash YouTube in druščina v Evropi znižujejo kakovost svojih videoposnetkov image Netflix Party je storitev za vse, ki filmov ali serij trenutno ne morejo gledati s prijatelji · · · · · · · ·