amazon-echo-shitshow
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če vse okoli sebe spreminjamo v pametno, je edino pametno, da tudi svoje domove naredimo pametne. Na trgu je vedno več napravic, ki v naših domovih prevzemajo vlogo opomnikov, pomočnikov, robotov, varnostnih sistemov ali vremenarjev. Povežete jih lahko s svojimi pametnimi telefoni in tako veliko domačega dogajanja spremljate in upravljate praktično iz žepa. Poglejmo si najboljše naprave za pametni dom 2017.

V letu, ki se poslavlja, smo dobili kar nekaj odličnih pametnih napravic za domove, med njimi moramo omeniti Amazonova Echo in Cloud Cam, Ecobee 4, pametno ključavnico August ter pametni zvonec SkyBell. Razlikujejo se po svoji funkciji, a vse imajo nekaj skupnega – izboljšajo kakovost našega bivanja. In to je pravzaprav, kar od njih pričakujemo, kajne? To so najboljše naprave za pametni dom 2017.

10. Zvonec SkyBell HD

Pametni zvonec Skybell HD vam omogoča, da obiskovalce vidite in nagovorite kar prek pametnega telefona. Napravica, s katero se boste počutili varneje.

9. Žarnice BeOn Starter Pack

Pametne žarnice BeOn niso poceni, a so korak k varnejšemu bivanju. Če zmanjka elektrike ali pa se sproži alarm, bodo žarnice BeOn zasvetile.

8. Pametna kamera Kuna Toucan

Če želite mirno spati, je pametna kamera Kuna Toucan izbira za vas. Ob zaznavanju nedobrodošlih obiskovalcev bo sprožila tudi alarm s 100 decibeli glasnosti.

7. Detektor Nest Protect

Detektor dima in ogljikovega monoksida bo dobrodošel v prav vsakem domu.

6. Žarnica Philips Hue White

S Philipsovo žarnico Hue White boste na preprost način spreminjali vzdušje v svojih prostorih, saj ima žarnica paleto barv in moči.

5. Kamera Amazon Cloud Cam

Amazonova kamera Cloud Cam shrani posnetke tudi do 24 ur in tako poskrbi za varnejši dom.

4. Amazon Echo

Pametni zvočnik Echo je vaš novi domači prijatelj. Na glasovni ukaz bo predvajal glasbo, sporočila in se spremenil v telefon, ko boste želeli koga poklicati.

3. Protipoplavni senzor D-Link Water

Hm, na to pa zagotovo nismo pomislili. Senzor D-Link vas bo ob poplavi doma (pralni stroj) prek pametnega telefona opozoril na težave.

2. Pametna ključavnica August

Lepa in pametna. Pa še najboljši možni varnostnik pred vašimi vrati!

1. Termostat Ecobee 4

Upravljajte temperaturo svojega doma kar s pametnim telefonom, tudi če niste tam.


shapa-smart-scale-2 Pametna tehtnica Shapa prikaže več kot samo kilograme 1000-500-citymagazine-cover Leica M Red Camera: posebna linija Leice v rdeči barvi JAPAN-LIFESTYLE-LABOUR-TECHNOLOGY T-Frend: dron, ki delavcem ne dopušča opravljanja nadur Ember-Ceramic-Mug_329149 Skodelica Ember: da se vaša kava nikoli ne bo ohladila · · · ·