mitchell-hollander-205952-unsplash
V zraku · tehnologija

Znajo pokazati, koliko je ura, prikazujejo obvestila, poganjajo aplikacije in še videti so zelo modno in futuristično – to so najboljše pametne ure za moške in ženske 2018.

Pametne ure, če ne zaradi funkcije pa gotovo zaradi zaslona namesto mehanske številčnice, ne sodijo med klasično elegantne ure. Imajo pa zato v rokavu celo vrsto trikov. Lahko glasovno iščemo po spletu, če nam ni nerodno to početi v tujem jeziku, znajo beležiti korake, kalorije, srčni utrip in podrobneje športne dejavnosti ter, slednje žal pri nas ne deluje, z njimi lahko tudi plačujemo. Glede estetike pa nedvomno velja, da tudi po videzu niso več plastični tujek na zapestju.

Na eni strani je Apple Watch, ki deluje le v okolju sistema iOS, na drugi pa cela vrsta izdelkov za Android, med katerimi pa večina zadovoljivo delujejo tudi v povezavi z Applovimi telefoni. Obratno kajpada ne velja. Zbrali smo najboljše pametne ure za moške in ženske 2018, ki so resnično prihodnost ‘merjenja časa’.

Galerija slik – Najboljše pametne ure za moške in ženske 2018

Apple Watch 4Odpri galerijo

Organicer Organicer: izjemno praktičen pametni rokovnik, zasnovan v Sloveniji alvaro-reyes-500037-unsplash Katere vaše osebne podatke hrani Apple in kako jih prenesti? shutterstock_407607301 10 najboljših aplikacij za poslovno rabo tablice huawei-liam-11 Ali so tablice primerne za otroke? · · · ·