Najboljše plaže za pse (Slovenija, Hrvaška, Italija)
Utrip mesta · destinacija

Vsi, ki imajo pse vejo, da pri izbiri najboljše poletne destinacije ni nič bolj pomembno kot do, da se človekov najboljši prijatelj počuti čim boljše. Ta kriterij je še posebej težko doseči v času visokih temperatur. Marsikatere plaže prepovedujejo vstop psom. Tu pa vam predstavljamo pomembne izjeme v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem. To so najboljše plaže, kamor smejo tudi psi.

To so najboljše plaže, kamor smejo tudi psi! Končno boste lahko našli popolno počitniško destinacijo, kjer se bo popolnoma sprostil tudi vaš štirinožni najboljši prijatelj.

Najboljše plaže za pse (Slovenija, Hrvaška, Italija):

HRVAŠKA

  • PULA

V Puli sta najboljši plaži, kamor je dovoljeno tudi psom plaža Verudela in Plaža Zlatne stijene – vaši kosmatinci se bodo tam lahko dodobra ohladili, morda pa našli tudi družbo drugih psov.

  • PREMANTURA IN RT KAMENJAK

V kampu Stupice nudijo posebno pasjo plažo – urejena je tako, da omogoča psom in njihovim lastnikom nemoten počitek in obilo zabave.

  • OTOK CRES

Na Cresu se nahajajo najbolj priljubljene destinacije na Hrvaškem za pse in njihove lastnik – posebej mamljivi sta plaži v kampu Kovačine in Slatina.

  • OTOK KRK

Na Otoku Krk se nahajajo vsaj štiri odlične plaže za pse: Vela plaža Baška, plaža Šilo v kampu Tiha, plaža Soline in plaža Čižići. Ste katero izmed njih obiskali?

ITALIJA

  • DOLOMITI

S psom se lahko odpravite tudi na plaže ob jezerih, ki jih v Dolomitih ne primanjkuje – tako se boste izognili gneči, ki je v poletnih mesecih na Hrvaškem včasih naravnost grozljiva, sebi in psu pa boste omogočili tudi aktivnejše počitnice.
Poleg kopanja v jezerih se lahko odpravita na dolge sprehode po čudovitih gorskih poteh.

SLOVENIJA

  • IZOLA

V Sloveniji je resda malo obale, a imamo zato presenetljivo veliko plaž, ki so primerne tudi za pse. V Izoli se pasja plaža nahaja ob starem Delamarisu, s psom pa lahko greste tudi na divjo plažo na Belih skalah.

  • LUCIJA

V Luciji se plaža, kamor je dovoljeno tudi psom skriva takoj za kampom Lucija.

  • STRUNJAN

V Strunjanu je prav tako moč najti divjo plažo, kamor psom vstop ni prepovedan.

  • KOPER

Koprska občina je na koncu Semedelske promenade uredila del plaže, ki je namenjen psom in njihovim lastnikom.

Poleg morskih plaž pa se lahko s kosmatincem odpravite seveda tudi na Sočo ali k enemu izmed številnih jezer.

Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Skrivnostni in srhljivi: 10 krajev, ki jih ljudje z razlogom NISO OBISKALI že leta Želiš živeti na grškem otoku? Zdaj ti plačajo, da se tja preseliš Želiš živeti na grškem otoku? Zdaj ti plačajo, da se tja preseliš vizualizacija-2 V naši bližini bo zraslo največje hrvaško letovišče s petimi zvezdicami cover-avstrijska-jezera Neverjetna čarobna jezera v Avstriji, ki vas vabijo letošnje poletje! ·