najboljše poletne frizure za dolge lase
Utrip mesta · moda · ženska moda

Spuščeni dolgi ravni ali valoviti lasje so resda videti božansko. A v vročih poletnih dneh so prej nadloga kot pa dar (pomislite na to, kako se potite). Zato smo za vas izbrali najboljše poletne frizure za dolge lase, ki bodo te odmaknile z vašega obraza in z ramen.

Najboljše poletne frizure za dolge lase vas čakajo tukaj.

Visoki čop

Najbolj klasična pričeska za vroče dni je odlična izbira za vse vrste las.

Eleganten nizek čop

Ta stil od vas ne zahteva veliko, le prečo na sredini in ravno linijo čopa. Uporabite glavnik s špico, da boste lase natančno ločile, ukrotite pa jih z nekaj laka za lase.

Rahla kita na stran

Valoviti lasje s plaže so ravnokar našli svojega enakovrednega tekmeca. Rahla kita, ki jo lahko še dodatno razrahljamo, bo lase spravila z ramen, slana voda pa bo poskrbela, da bo kita ostala na mestu.

Nazaj polizani lasje

Tudi mokri videz pričeske je odlična izbira za poletne dni. Če so vaši lasje že mokri od kopanja ali pa se želite znebiti statičnih las, uporabite le še nekaj gela in ga s pomočjo prstov nanesite na korenine las.

Krona

Če želite lase popolnoma odstraniti z vratu, potem je to stil za vas. Malce boemski in zelo šik. Vse, kar potrebujete, je osnovno znanje v spletanju kit in nekaj lasnic.

Pleten čop

Ste naveličane vedno enakega čopa? Potem mu dodajte kite.

Čop z irokezo

Še ena nadgradnja čopa. Ta pomaga vse pobegle lase držati na mestu z eno večjo kito v sredini, ki deluje kot irokeza.

Boksarske kite

Dvojne kite, dvojna zabava. Lase spletite v dve francoske kiti za dan na plaži, za večerni izhod pa ju spustite in pričarajte čudovite valovite lase s plaže.

o.53545 Najboljši ženski parfumi za poletje 2018 nohti 2018 Top 5: najlepše manikire za letošnje poletje dodatki za lase Kako nositi lasne dodatke na najbolj kul način? kraljeve poročne obleke 20 najboljših kraljevskih poročnih oblek vseh časov · · · · · · ·