Najboljše streljačine vseh časov
V zraku · tehnologija

Prvoosebne strelske videoigre so eden najbolj priljubljenih žanrov računalniških iger, zato izbor najboljših prvoosebnih streljačin vseh časov vsekakor ni bil lahek. Nekaterih s seznama se boste spomnili še iz rane mladosti, ko je bilo igračarstvo še v povojih, spet druge so novejšega datuma in jih ”nabijamo” še danes.

Zakopali smo se v svet računalniških iger, natančneje streljačin (FPS), in sestavili seznam najboljših prvoosebnih strelskih videoiger vseh časov. Na njem kakopak ne manjka kultni Doom, saj brez tega lestvica najboljših prvoosebnih strelskih iger preprosto ne more obstajati.

To so najboljše prvoosebne strelske videoigre vseh časov:

Counter-StrikeOdpri galerijo

Smo kakšno pomembno igro izpustili? Zaupajte nam svoje mnenje na Facebooku.

Prenovljeni Google koledar vam bo pomagal hujšati Prenovljeni Google koledar vam pomaga tudi pri hujšanju Bomo v prihodnosti le še tako brali knjižne uspešnice na dopustu? Amazon Kindle Oasis: bralnik e-knjig, s katerim boste pozabili na papir Mobilni telefoni leta 1999 Časovna kapsula: ali potrebujete mobilni telefon? MacBook bo v prihodnosti krasila tipkovnica brez tipk. Apple snuje prenosnik MacBook brez tipkovnice!