maxresdefault
Kulturni izbor · glasba

Izračun Spotifya pravi, da vsak mesec izide 13.000 novih pesmi. To pomeni, da bi morali vsak dan poslušati 36 melodij. Temu verjetno težko sledimo, našim ušesom pa zagotovo niso ušle melodije, ki so obeležile letošnje leto. Z gotovostjo jim lahko rečemo ‘najboljše skladbe 2018’.

Letos je bilo izdanih kar nekaj pesmi, ki so požele veliko uspeha in smo jih slišali na vsakem koraku. Nekatere smo zaradi tega ‘zasovražili’, drugim pa smo dali možnost in jih vzljubili. Najboljše skladbe 2018 so zelo raznovrstne, zato boste razširili meje svojega glasbenega znanja. Poleg tega, da so to najboljše skladbe 2018, se nahajajo na vrhu najbolj poslušanih pesmi, ki so bile letos izdane.

Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna – Te Bote Remix

Nicky Jam x J. Balvin – X (EQUIS)

Maroon 5 – Girls Like You ft. Cardi B

Daddy Yankee – Dura

Drake – God’s Plan

Cardi B, Bad Bunny & J Balvin – I Like It

Becky G, Natti Natasha – Sin Pijama

Ariana Grande – no tears left to cry

Bruno Mars – Finesse (Remix) [Feat. Cardi B]

Taylor Swift – Delicate

XXXTENTACION – SAD!

David Guetta & Sia – Flames


Muse-Press-Photo-Credit-Jeff-Forney Koncert: progresivni rockerji Muse maja 2019 v Gradcu Bohemian-Rhapsody 8 dejstev o Queenih, ki so v filmu Bohemian Rhapsody prikazana napačno Mando Diao_1 – srednja Koncert: Mando Diao decembra 2018 v Cvetličarni Mark Knopfler Koncert: Mark Knopfler junija 2019 s turnejo tudi v Ljubljani · ·