maxresdefault (7)
Kulturni izbor · glasba

Leto 2017 je bilo leto številnih oboževanih glasbenih umetnikov, ki so se vrnili s težko pričakovanimi albumi, leto fenomenalnih prvencev ter prelomnim singlov, ki so katapultirali vzhajajoče zvezde naravnost med zvezde. To so najboljše skladbe leta 2017.

2017 je bilo leto, ko je bila glasba vezana na kontekst: umetniki so naslovili naš burni svet ali pa ustvarili novega. Premikali so meje človeškega glasu in meje glasbenih inštrumentov. Pop zvezde so razlile svojo ljubezen in srce, producenti elektronske glasbe so našli nov navdih neposredno na svojem pragu, hiphop pa se je spremenil s svetlobno hitrostjo. To so najboljše skladbe leta 2017.

Kendrick Lamar – HUMBLE.

Lorde – Green Light

SZA – Love Galore ft. Travis Scott

Harry Styles – Sign of the Times

Sigrid – Don’t Kill My Vibe

Future – Mask Off

Lana del Rey – Love

Sufjan Stevens – Visions of Gideon

Cardi B – Bodak Yellow

DJ Khaled – Wild Thoughts ft. Rihanna, Bryson Tiller

Taylor Swift – Look What You Made Me Do

Khalid – Young, Dumb & Broke

HAIM – Want You Back

N.E.R.D & Rihanna – Lemon


koncerti december 2017 Koncerti v Sloveniji, ki jih v decembru 2017 ne smete zamuditi POSTMODERN JUKEBOX (11) Koncert: Postmodern Jukebox, glasbeno-plesni spektakel v Hali Tivoli giphyc Božične skladbe naj bi slabo vplivale na naše duševno zdravje 6411_JMH_COLDPLAY_COLDPLAY_HANEY_07-0124_V3_HI_RES To je glasba, ki jo poslušajo najinteligentnejši ljudje · · · · ·