Najboljše šolske potrebščine 2017
V zraku · buzz buzz

Zadnji izdihljaji poletja nas dokončno zapuščajo. In čeprav termometer še vedno glasno protestira, da je zunaj vendar še tako poletno toplo, pa nas koledar opozarja, da se bodo šolske duri prav kmalu ponovno odprle. Začetek novega šolskega leta pa si lahko nekoliko olajšate z nakupom šolskih potrebščin, ki bodo učenje naredile veliko bolj znosno. V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate, katere so najboljše šolske potrebščine 2017.

Konec poletja ter seveda dolgih poletnih počitnic je stresen in neprijeten dogodek. Vendar nas začetek šolskega leta pozdravi tudi z mnogimi prijetnimi spremembami in novostmi. Ena izmed takšnih novosti je gotovo kup novih šolskih potrebščin, ki se nam pomagajo prebiti skozi gore učnih snovi in napornih izpitov. V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate katere so najboljše šolske potrebščine 2017. Šolske torbe z nenavadnimi potiski, čudoviti ovitki za prenosni računalnik, pisani kemični svinčniki ter najbolj simpatični copatki iz merino volne – vse, kar potrebujete, za lažji začetek šolskega leta.

Najboljše šolske potrebščine 2017:

PREBERITE ŠE: Ilustracije, ki povzamejo, zakaj je dobro živeti sam

Nahrbtnik Delicate geometry, 66 € (society6.com)Odpri galerijo

la dolce vita italija Fotografije 80. v Italiji, ki razkrivajo, kaj pomeni “la dolce vita” Ne hiti, da ne boš razočarana: toliko dolgo se dopisujta, preden gresta na prvi zmenek Sam svoj šef: ilustracije, ki odlično prikažejo, zakaj je dobro živeti sam steve-jobs-macintosh-apple-success-story-financial-value-market 11 pravil Steva Jobsa, zaradi katerih je bil Apple tako uspešen BeFunky Collage 10 najboljših avtomobilskih iger vseh časov · ·