The-Legend-of-Zelda-Breath-of-the-Wild-feature
Utrip mesta · svet po moško

Leta sicer še ni konec, a leto 2017 je do zdaj ponudilo toliko videoigric, da lahko že sestavimo seznam najboljših. Zaradi novih tehnologij so igrice vedno bolj privlačne in vedno boljše. V uvodu vam lahko razkrijemo, da so se med njimi znašle Zelda, Horizon in Destiny 2, ostale pa najdete v nadaljevanju. To so najboljše videoigre 2017.

Najboljše videoigre 2017:

Destiny 2 (PS4, XBox One, PC)

Ustvarjalci legendarne igre Destiny so končno pripravili nadaljevanje. Akcijska streljanka vas bo popeljala na epsko popotovanje po Osončju. Zadnje varno mesto je padlo v roke napadalcem pod vodstvom Ghaula, brutalnega vodje Rdeče legije. Rdečo legijo lahko premagajo samo združeni junaki, ki se bodo na koncu pomerili še z Ghaulom.

LawBreakers (PS4,PC)

LawBreakers je klasična ekipna streljanka, ki je nastala izpod rok Cliffa Bleszinskija, ustvarjalca igre Gears of War. Ne glede karakter, ki si ga boste v igrici izbrali, vedno lahko pričakujete zabavo. Videoigra, ki prav gotovo spada med najboljše videoigre 2017.

Splatoon 2 (Nintendo Switch)

Splatoon 2 je tretjeosebna strelna videoigra, ki jo igrate na Nintendo Switchu. Tradicionalna 4 na 4 turf bitka se vrača v svoji celi dolžini, s svojimi vračajočimi načini, z novimi odri, z novo modo, novimi orožji in veliko več! Cilj je v turf vojni preprost: osvoji čim več ozemlja tako, da ga obarvaš v svoje barve. Ekipa z največ zadetki zmaga.

Arms (Nintendo Switch)

Kar je Splatoon za strelce, je Arms za bojevnike, pretepače. Svoj lik nadzorujete v pogledu od zadaj kakor v tretjeosebnih igricah. Bojevniki niso ljudje, temveč njim podobni roboti, androidi in kovinske obleke, ki sodelujejo na futurističnem turnirju.

Prey (PS4, XBox One, PC)

Prey je sodobna predelava odlične istoimenske igre iz leta 2006. Igralec dogajanje spremlja iz perspektive člana posadke vesoljske postaje. Prey, ki igralcu ponuja ogromno svobode, so razvili v Arkane Studios, ki med drugim stoji za odlično serijo iger Dishonored, v kateri igramo smrtonosnega prikritega morilca.

Persona 5 (PS3, PS4)

Igrica, v kateri se srečujete z notranjimi in zunanjimi konflikti vsakdanjega življenja. Protagonist in njegova družba sicer živijo vsakdanje življenje šolarjev, ki ga spremljajo običajne težave in sreča, a vzporedno živijo še neko drugo življenje. S pomočjo posebne moči, ki jo dobivajo od Persone, lahko vstopijo v srca ljudi in jim pomagajo soočiti se z notranjimi demoni.

The Legend of Zelda: Breath of the Wid (Nintendo Switch, Wii U)

Najnovejša pustolovščina Zelde nam nudi ogromen odprti svet, v katerem je mehanika igre precej drugačna od igre svojih predhodnic. Z Linkom boste lahko raziskovali ogromen svet Zelde. Nintendo je v igro uvedel kar nekaj sprememb, in sicer orožje se po pretirani uporabi zlomi, obdelovanje surovin je nujno in rupijev ne bomo več našli ležati na tleh.

Horizon: Zero Dawn (PS4)

V bujnem, postapokaliptičnem svetu, kjer je narava preraste ruševine pozabljene civilizacije, ostanki človeštva preživijo v primitivnih lovsko-nabiralniških plemenih. Njihovo oblast nad novimi divjimi prostranstvi ogrožajo Stroji – strašna mehanska bitja neznanega izvora.

Resident Evil 7: Biohazard (PS4, XBox One, PC)

Resident Evil 7 Biohazard utira novo pot za serijo Resident Evil, ki je popolnoma nova izkušnja resnično strašljive groze. Dogajanje je postavljeno v ogromni plantažni vili v moderni podeželski dobi Amerike in sledi dramatičnim dogodkom v Resident Evil 6.


TAG-Heuer-Carrera-Ring-Master-Calibre-5-Mohamed-Ali-006 TAG Heuer Carrera Muhammad Ali: ura v poklon boksarski legendi DSC07216 Padla je največja stava v prvem oglasu v živo OtterBox Venture Hladilna skrinja OtterBox Venture – ”must have” za izletnike Z modelom X16 bo zaigral tudi kapetan NK Maribor Marcos Tavares_ Adidas ACE 17 PURECONTROL: kopačke tudi za igranje na ulici · · · ·