cyberpunk-2077-high-graphics-setting
V zraku · tehnologija

Že veste, katere so najboljše videoigre 2020? Prihodnje leto obljublja kar nekaj izjemnih novih iger. Tu je nekaj naslovov, ki se jim ne boste mogli upreti.

Pa si poglejmo, katere so najboljše videoigre 2020, ki jih komaj čakamo!

Dying Light 2

Dying Light 2 je akcijska  FPS-igra z apokaliptično/zombijevsko tematiko. Igra se začne 15 let po izvirniku, v katerem prav tako nastopa protagonist po imenu Aiden Caldwell, opremljen z različnimi spretnostmi v veščini “parkour”. Dying Light 2 bo izšel na PlayStationu 4, Xboxu One in PC-ju v prvi polovici leta 2020.
dyinglightgame.com

Marvel’s Avengers

Po izjemnem uspehu adaptacij Marvelovih stripov v filme je bilo le vprašanje časa, kdaj bomo dobili tudi videoigro. Medtem ko so njen nastanek seveda navdihnili stripi, pa nima nobene povezave z istoimenskim filmom iz leta 2012. Igra bo na voljo na Stadii, Windowsih, PlayStationu 4 in Xboxu One, in sicer 15. maja 2020.
avengers.square-enix-games.com

Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program je prisrčna “simulacija” raziskovanja vesolja. Igralci usmerjajo novoustanovljeni vesoljski program in poskušajo zgraditi delujoče rakete. Igra omogoča različne orbitalne manevre, ki pa jih lahko izvedemo tudi v resničnem življenju. Ve se, da bo igra na voljo nekje v letu 2020, toda točen datum še ni znan.
kerbalspaceprogram.com

Microsoft Flight Simulator 2020

Gre za enega izmed najstarejših, najbolj znanih in najcelovitejših programov za simulacijo letenja. Microsoft Flight Simulator je morda celo najdaljša serija računalniških simulacij vseh časov. V letu 2020 pa lahko po 14 letih končno pričakujemo posodobljeno različico. Simulacija bo imela izjemne detajle, pri Microsoftu pa pravijo, da boste lahko leteli tudi nad svojim domom in ga gledali.
flightsimulator.com

Doom Eternal

Doom Eternal je nadaljevanje Dooma iz leta 2016 in peti naslov v seriji igric Doom, ki je originalno izšla leta 1993. Pričakujemo jo 20. marca 2020 za Windowse, PlayStation 4, Xbox One in za novo Googlovo storitev Stadia. Za Nintendo Switch je izid načrtovan pozneje v letu 2020.
bethesda.net

Halo Infinite

Studio Bungie je leta 2001 svet FPS-streljačin spremenil z igro Halo. Od takrat je to ena izmed najuspešneje prodajanih serij videoiger. Halo Infinite je šesta v seriji in tako nadaljuje zgodbo po Halo 5 ter je zadnji del sage Reclaimer. Igra naj bi izšla nekje v zadnji četrtini leta 2020.
343industries.com

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 poteka v distopijskem “Night Cityju”, kjer imajo prebivalci možnost predelave delov telesa s tehnologijo. Igralci prevzamejo vlogo plačanca “V” z nalogo izslediti čip, ki je ključ do nesmrtnosti. Na voljo bo 16. aprila 2020.
cyberpunk.net

The Last Of Us II.

The Last of Us II. je prihajajoča akcijskopustolovska igra, ki jo razvija veteranski studio Naughty Dog. Zgodba se dogaja pet let po dogodkih The Last of Us iz leta 2013. Igralci nadzorujejo 19-letno Ellie, ki pride v konflikt s skrivnostnim kultom v postapokaliptičnih ZDA. Igralci uporabljajo strelno in improvizirano orožje za obrambo pred zombiji in ljudmi. The Last Of Us II. je napovedan za 29. maj 2020 in bo ekskluzivno na PS4.
naughtydog.com

Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx je igra za virtualno resničnost, kar utegne nekatere odvrniti. Igre Half-Life so sicer svetovno priznane kot ene izmed najboljših videoiger vseh časov, in ljubitelji so nestrpno čakali na nadaljevanje. Na razočaranje nekaterih Half-Life: Alyx nima neposrednega nadaljevanja zgodbe drugega dela, ampak je predhodnik. Igralci nadzorujejo Alyx Vance, ki se skupaj z očetom Elijem bojuje proti okupatorjem Combine. Igra bo na voljo na operacijskem sistemu Windows, in sicer marca 2020.
half-life.com


Photo by Rajeshwar Bachu on Unsplash 10+ skrivnostnih Google trikov, s katerimi bo splet zabavnejši! the_louvre_mona_lisa_beyond_the_glass_2019_vive_arts_vr_01 Muzej Louvre x HTC Vive Arts: Mona Liza kot je še niste videli call-of-duty-modern-warfare-hero-banner-03-ps4-us-30may19 Call of Duty: Modern Warfare – stara krogla v novem orožju austin-distel-DS1hZ4xzD7M-unsplash Triki s katerimi zmanjšamo porabo podatkov telefona za 50 odstotkov · ·