1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če ste že naredili seznam stvari, ki jih potrebujete za letošnje poletje, ga preverite še enkrat. Za vas smo zbrali najboljše ˝gadgete˝ za poletje 2017.

Imate res vse za žar? Kaj pa slušalke za na plažo, podvodni fotoaparat, polnilec za telefon, ventilator itd.? Mi imamo spisek za vas, preglejte ga, morda svojega dopolnite še s čim.

1. Kamera GoPro Hero 5

Če želite še v mrzlih zimskih dneh podoživljati dogodivščine preteklega poletja, morate imeti kamero GoPro Hero 5.  Kakovost posnetkov 4K, vodotesna do globine 10 m, navigacijski sistem GPS in glasovno upravljanje. Več za avanture ne potrebujete.

Več informacij:
gopro.com

2.  Namizni ventilator CSL USB

Če vas, še preden se odpravite na počitnice, zadržujejo malo dlje na delovnem mestu, po možnosti vročem prostoru, vam bo tale napravica olajšala čakanje. Potrebujete le povezavo prek USB z neko drugo napravo in voila!, hlajenje se lahko začne.

Več informacij:
amazon.de

3. SAMSUNG GALAXY S8

Nestrpno smo ga čakali. Z brezkončnim zaslonom je tako privlačen, da ga bomo prvih nekaj minut z vseh strani samo občudovali. Ima 2 kameri (8 in 12 M), zaščito s prepoznavanjem šarenice, prvi 10-nm procesor na svetu in še in še! Aja, z njim se lahko tudi potopite (do 1,5 m) in naredite kakšno fotko.

Več informacij:
samsung.com

4. Prenosni zvočnik WONDERBOOM

V malih flaškah je strup. Wonderboom je vodotesen, priročen in za svojo velikost precej glasen 360-stopinjski zvočnik, ki vam bo neprekinjeno igral celih 15 ur. Če sploh zdržite toliko.

Več informacij:
ultimateears.com

5. NINTENDO SWITCH

Če ste sopotnik v avtomobilu in stojite v koloni, ki se kar ne konča, je morda tole super zabava za tisti čas. Nintendo Switch je namreč konzola, ki jo lahko vzamemo tudi na pot, saj ima snemljiv krmilnik, ki ga lahko nataknemo na tablico. Switch poganja novo igro 3D Mario, pa Skyrim: Definitive Edition, The Legend of Zelda: Breath of the Wild in NBA 2K17.

Več informacij:
nintendo.com

6. MOOV NOW

Če spadate med bolj aktivne dopustnike, ki redno skrbijo za jutranji tek, je Moov Now nekaj za vas. Pripnite si ga na zapestje ali gleženj ter se poženite. Izmeril bo vse, kar se izmeriti da, vi pa spremljajte svoj napredek.

Več informacij:
moov.cc

7. ANKER POWERCORE 20100

Pravijo ji tudi elektrarna v žepu. PowerCore 20100 predstavlja nov standard v industriji. Je namreč najmanjša 20.000 mAh polnilna baterija na svetu. Ima dovolj moči, da napaja vaš telefon cel teden. Nič več panike.

Več informacij:
anker.com

8. Kuhalnik BIOLITE CAMPSTOVE 2

Če radi kampirate, preverite tole. Plinski kuhalnik Biolite Campstove 2 ni samo vaša mini kuhinja, ampak tudi generator električne energije, s katero boste lahko npr. napajali mobilnik.

Več informacij:
bioliteenergy.com

9. IPAD PRO 9.7

Če ste radi spletno povezani s svetom, vam razni tehnološki gadgeti najbrž niso tuji. Ste že preizkusili iPad Pro? iPad Pro je namreč bolj zmogljiv in vsestranski kot druge prenosne naprave. iPad Pro ima najnaprednejši  zaslon Retina do zdaj. 32,7-centimetrski (12,9-palčni) zaslon ponuja 78 % večje območje prikaza kot iPad Air 2. Pod steklom leži prenovljen podsistem Multi-Touch in 5,6 milijona briljantnih slikovnih pik, tako da ima zaslon največjo ločljivost v primerjavi z drugimi  napravami iOS.

Več informacij:
apple.com

10. Deska GLOBE GSB BLAZER

Prva skaterska deska z vgrajenim zvočnikom Bluetooth na svetu! Če vas družba pošlje v trgovino, vam pa se ne da ravno hoditi, se pač odpeljite na deski, medtem pa poslušajte najljubšo glasbo.

Več informacij:
globebrand.com

1000-500-citymagazine-cover Ricoh WG-50 – robustna kamera za vse razmere Essential Home Essential home – bojda najboljši digitalni asistent 4165cd1132a4bfdefa5425a564130cb6_original Arsenal: prvi pametni asistent za fotoaparate na svetu img_1_1495162029_0297290fdf118492b7a9343545209b40 Biki: prvi brezžični podvodni dron na svetu · · · · · · · ·