shutterstock_682398709
Utrip mesta · destinacija

Pssst… Slišite? To je zvok božičnih zvoncev v daljavi. Božiček počasi že prihaja v evropske konce. Ker se prestolnice želijo čim lepše pripraviti na njegovo dobrodošlico, je proces okraševanja mest že v polnem teku, recepti za okusne dobrote pa se izpopolnjujejo, saj bomo tudi letos v precepu, kateri najboljši božični sejmi v Evropi 2018 obiskati, da boste uživali v okusnih dobrotah in soju lučk.

Vreme je že začelo kazati svoje zobe in napoveduje prihod zime. Skladno s tem se je začel tudi proces okraševanja mest in priprav na najlepši mesec v letu – v metropolah so ulice že okrašene, pripravlja se tudi najboljša ponudba hrane in pijače, ki jo bodo obiskovalci lahko uživali v mrzlih zimskih večerih.

Slovenski božični sejem nam je pri srcu, ker je ‘naš’, a druge evropske prestolnice se lahko tudi pohvalijo z zanimivo ponudbo. Od Nemčije, Češke in Nizozemske do Belgije in Madžarske. Izbor je bogat, na vas pa je, da izberete, kateri najboljši božični sejmi v Evropi 2018 so po vašem okusu.

Galerija slik – Najboljši božični sejmi v Evropi 2018

Amsterdam, NizozemskaOdpri galerijo

shutterstock_759721363 Najbolj obiskana mesta na svetu v 2018 Famadihana 9 praznikov, ki so temačnejši od noči čarovnic ezgif.com-webp-to-jpg (2) V Boliviji se odpira ta odštekani hotel v slani puščavi Salar de Uyuni norbert-von-niman-367468-unsplash 5 destinacij, ki jih moraš obiskati, če potuješ sama · · · ·