41704018_268185110490682_4265837964005991368_n
Utrip mesta · moda · moška moda

Najboljše brivnice v Ljubljani dokazujejo, da je spolna enakopravnost pomembna tudi na področju skrbi za videz – če se je še pred leti verjelo, da so moški, ki posebej skrbijo za svoj videz, padli z Marsa, so ti danes “mestne face”, še posebej, če se lahko pohvalijo s čudovito brado, ki je nastala izpod rok slovenskih brivcev. In srečo imamo, da obstajajo najboljše brivnice v Ljubljani, ki jim lahko zaupa vsak pravi dedc!

Kot se spodobi za moderno družbo, ki se vrača k svojim koreninam in obuja tradicijo na različnih področjih, so v zadnjih letih brivnice v Sloveniji začele rasti kot gobe po dežju. Vedno več moških uživa v nošenju različni oblik brade in brkov, kar zahteva čas, strpnost in veščost – podobno kot pri ženski pričeski, ki ne bo stala kot ulita, če se ne ujema z obliko obraza.

Najboljše brivnice v Ljubljani vedo, kaj delajo, saj sledijo modnim smernicam, a hkrati vsaki stranki pričarajo moment “tistega časa” in se pri njih resnično počutite, kot da živite v drugem stoletju. Njihova britev je ostra, a z njo znajo vihteti, saj so šolani in razvijajo trende, ki premikajo meje brivskega dlakocepljenja. Ste že kakšnega obiskali?

Najboljše brivnice v Ljubljani:

Ljubljanski brivec

Bog je ustavil brivca, nato sebi brado” so zapisali na spletni strani Ljubljanskega brivca. In ravno zato so želeli obuditi starodavno obrt, ki s sodobnimi pristopi presega meje brivskega dlakocepljenja. V samem mestnem jedru se nahaja salon, v katerem dobite občutek, kot da ste šli skozi časovni stroj, ki vas je vrnil v preteklost, ko so bili brivci cenjeni gospodje – brivski mojstri namreč poskrbijo za prvinsko brivsko izkušnjo, medtem ko sedite v posebnem brivskem stolu, z mojstrom v predpasniku, s čopičem in z ostro britvijo ter s popolno potezo umirjene roke.

Poleg britja šest strokovnjakov zagotavlja tudi urejanje in striženje, na katerega se morate pravočasno naročiti (telefon ali spletno mesto), ker je dela veliko in še več! Brivnica obratuje na dveh lokacijah, in sicer Slovenski cesti 30 in Miklošičevi ulici 1.

Ljubljanski brivec
Miklošičeva cesta 1
Ljubljana
Odpiralni čas: Od ponedeljka do sobote od 07.00 do 19.00.

Slovenska cesta 30
Ljubljana
Odpiralni čas: Od ponedeljka do petka od 08.00 do 20.00, v soboto od 08.00 do 15.00.

ljubljanskibrivec.si

Pela Design

Gotovo ste že slišali zgodbo dveh 20-letnikov, ki sta svojo brivsko pot začela v kleti, z ogledalom naslonjenim na steno, danes pa razveseljujejta moške vseh starosti s svojo frizersko in brivsko dejavnostjo, ki ni več le del strasti in veselja, temveč tudi nuja vsakdana.

V salonu skušata združiti pomen in znanje frizerstva z brivsko dejavnostjo v skupno celoto, vsaki stranki se posvetijo in se z njo posvetujejo glede izkušnje, lahko pa se popolnoma prepustite njihovim rokam in boste dobili brado ali pričesko, ki bo v koraku z modo. Na storitve se morate naročiti, in sicer preko telefona ali spletnega mesta, sicer se brivnica nahaja na dveh lokacijah: Poljanska cesta 44 in Slovenska cesta 46.

Pela Design
Poljanska cesta 44 in Slovenska cesta 46
Ljubljana
Odpiralni čas: Od ponedeljka do petka od 08.00 do 21.00, v soboto od 09.00 do 15.00.

peladesign.si

Tjasha frizersko brivski salon

Salon temelji na frizersko-brivskem salonu iz 60. let prejšnjega stoletja, kjer tradicijo prepletajo z modernimi trendi. Naročite se lahko na storitve, kot so striženje, barvanje, feniranje, ličenje, manikura in britje. Kot pravijo, z nego obraza, urejanjem brade, brkov in s pravim brivskim pristopom, bo njihova ekipa zagotovila moškemu storitev, ki je že skoraj pozabljena.

Za storitve se lahko naročite preko telefona ali oddate spletno naročilo. Salon se nahaja na dveh lokacijah, in sicer na Štefanovi 6 in Cesti na Brdo 43.

Tjasha frizersko brivski salon
Štefanova 6 in Cesta na Brdo 43
Ljubljana
Odpiralni čas: Od ponedeljka do petka od 07.00 do 20.00, v soboto od 08.00 do 13.00.

tjasha.si

Lassana

Pravijo, da je moški brez brade kot lev brez grive, zato so se pri podjetju Lassana odločili, da bodo v okviru svoje ponudbe poudarek dali tudi na brivske storitve. Brivci v Lassani se v vsakem trenutku potrudijo, da se njihove stranke dobro počutijo in da iz brivnice odidejo nadvse zadovoljne, ker vedo, da je bil čas, ki so ga preživele tam, kvaliteten. Moški, vzemite si čas in se vrnite v davna leta.

Na storitev se lahko naročite preko telefona ali spletnega mesta, in sicer na 14 različnih lokacijah.

Lassana
Čopova 2
Ljubljana

Odpiralni čas: Od ponedeljka do petka od 07.00 do 20.00, v soboto od 07.00 do 14.00.

lassana.si

Druge najboljše brivnice v Sloveniji:

1. Schumar – Barber Room by EdisNovo Mesto 
2. Brivnica Maribor Barber Shop Brivec OlafMaribor
3. IL Barbiere – frizerski salon in brivnica, Izola

Moške frizure 2019 / jesen in zima: od vojakov do skuštranih dečkov Moške frizure 2019 / jesen in zima: od vojakov do skuštranih dečkov Merkmak-Men-Boots-With-Fur-Business-Casual-Boots-For-Men-2018-Winter-Autumn-Black-Fashion-Basic_d15d43c7-162c-41b0-bbfe-3e3302f088ad_1024x1024@2x (1) Moški čevlji 2019 / jesen in zima: od športa do klasike moska moda 2019 Moški modni trendi jesen/zima 2019: barva sezone je neonsko pink! vans 6 kultnih moških superg (pod 100 evri), ki jih ima v omari vsak pravi moški · ·