Najboljši čas za začetek novega razmerja je pozimi!
V zraku · odnosi

Nedavno so na spletni strani Elite Daily izvedli študijo na 119 udeležencih starih med 18 in 38 let. Spraševali so jih o tem, v katerem mesecu so vstopili v novo zvezo. Rezultati so pokazali, da je večina udeležencev svoje partnerje našla med 1. oktobrom in 14. februarjem. To pomeni, da imaš pozimi imaš večje možnosti, da začneš z novim razmerjem.

Pozimi imaš večje možnosti, da začneš z novo zvezo! Tako kaže nedavna raziskava Elite Daily. V študiji so vprašali 119 udeležencev, starih med 18 in 38 let, v katerem mesecu so vstopili v novo zvezo. Kar 60 % ljudi, je odgovorilo, da je svoje partnerje spoznalo med 1. oktobrom in 14. februarjem.

Če bi bilo 100 % verjetno, da začneš zvezo to leto, in bi to verjetnost razdelili med celotno leto, bi imeli v vsakem mesecu malo več kot 8 % verjetnosti, da se srečno zaljubite.

Če bi bile te možnosti pravično razporejene med vse mesece, bi imeli v tem scenariju v obdobju med 1. oktobrom in 14. februarjem približno 37 % možnosti za novo zvezo, ugotavljajo. Podatki kažejo, da se takrat zaljubi več kot polovica parov. Kakšne pa so prognoze za december? 14 % udeležencev, se je zaljubilo v tem mesecu15 % v januarju, 8 % pa v prvi polovici februarja.

Če iščete novega partnerja/-ko, držimo pesti, da najdete to, kar iščete. V nasprotnem primeru pa seveda navijamo za vse sladkosti samskega življenja!


shutterstock_669633382 Je normalno, da si želiš sobo zase, ko se enkrat preselita v skupni dom? Prikupni načini, s katerimi pokaže, da te ima rad Prikupni načini, s katerimi pokaže, da te ima rad Besede, ki zarežejo v srce: to boš slišala, ko bo s teboj manipuliral Besede, ki zarežejo v srce: to boš slišala, ko bo s teboj manipuliral “Zaupaj in odpusti” je njihovo vodilo številka ena. 10 temeljnih pravil srečnih parov · · · ·