jakob-owens-168415-unsplash
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali kljub temu, da pametni telefoni vsebujejo vedno boljše kamere, še vedno niste zadovoljni s kakovostjo fotografij in videoposnetkov, ki jih ustvarjajo? V tem primeru je skoraj nujno, da se odločite za nakup fotoaparata, ki bo zadostil vašim kriterijem.

Predstavljamo vam izbor kamer, ki jih priporočamo predvsem tistim ljudem, ki se v prostem času ukvarjajo s fotografiranjem.

Fujifilm X100F

S svojim senzorjem ASP-C  in 35-milimetrsko fiksirano lečo x100F D poskrbi, da je kakovost fotografij več kot odlična.

fujifilm.com

Nikon D7200

D7200 vas bo prepričal z osnovami: odlično kakovostjo slik in zavidljivo zmogljivostjo.

nikon.si
Cena: 1.055 €

Nikon D500

Najhitrejša ASP-C DSLR-kamera v cenovnem rangu okoli 2.000 evrov je sposobna ustvarjati videoposnetke v ločljivosti 4K, ponuja pa tudi hiter in natančen sistem avtofokusa.

nikon.si
Cena: 2.110 €

Sony Alpha 6000

Sonyjeva kamera je odlična izbira za naprednejše fotografe, ki si želijo nekaj manjšega kot DSLR-kamero. Izšla je pred nekaj leti, zato je njena cena že nekoliko padla.

sony.si

Sony Alpha ILCE-7

Originalna kamera A7 je odličen nadomestek za DSLR-kamere, ki jih dobimo za približno enako ceno. Upoštevati moramo, da ni ravno najhitrejša.

sony.com

Nikon D3300

Zelo dobra kakovost posnetkov in solidna zmogljivost pripomoreta k temu, da je Nikon D3000 dobra izbira pri nakupu prvega DSLR-fotoaparata.

nikon.si
Cena: 475 €

Panasonic Lumix DMC-FZ1000

Lumix DMC-FZ1000 prepriča z odlično kakovostjo fotografij in videoposnetkov, ob tem pa ponuja še vrsto drugih posebnosti.

shop.panasonic.com

Panasonic Lumix ZS100

Kamera za ljudi, ki želijo posneti boljše fotografije, kot jim to omogoča njihov telefon, a pred kakovostjo posnetkov postavljajo širok repertoar leč.

shop.panasonic.com

Panasonic Lumix DMC-LX100

Ta kamera se z odlično kakovostjo posnetkov, vrsto funkcij in izjemno zmogljivostjo uvršča med najbolj priljubljene kompaktne kamere na trgu.

panasonic.com

Nikon D750

Nikonov fotoaparat navdušuje z odlično kombinacijo kakovosti in učinkovitosti ter široko paleto posebnosti.

nikon.si
Cena: 2.010 €

Sony A7R II

Sony A7R II priporočamo ljudem, ki si želijo kupiti kamero s senzorjem polnega formata, ki posname fotografije v visoki ločljivosti.

sony.com

1000-500-citymagazine-cover (2) Kamera Pentax K-1 Mark II: izjemni posnetki tudi pri slabi svetlobi lenovo MWC 2018: Lenovo s prenosnikoma Yoga 730 in Flex 14 1000-500-citymagazine-cover (1) Sony A7 III je brezzrcalna kamera z najbolj vzdržljivo baterijo doslej huawei tablica Huawei MediaPad M5 je prva tablica z zaobljenim steklenim zaslonom · · · · ·