hean-prinsloo-Dq5VzPCeXXE-unsplash
V zraku · buzz buzz

Pri Saucy Dates imajo odgovor na vprašanje, kje na svetu so najboljši in kje najslabši ljubimci.

Saucy Dates je anketiral 22.753 svojih članov, da bi ugotovili, kje so najboljši in kje najslabši ljubimci oziroma ljubimke na svetu. Da bi prišli do pravega rezultata, so sodelujoče prosil, naj ocenijo zadnjo osebo, s katero so spali, z oceno od 0 (najslabše) do 10 (najboljše) in pri tem razkrijejo, iz katere države je bila ta oseba.
Med moškimi z oceno 8 (zelo dobro) vodijo Avstralci, Južnoafričani in Američani. Med ženskami so kot najboljše (z oceno 8) ocenjene Kanadčanke, Francozinje, Italijanke in Američanke. Najslabšo oceno so med moškimi dobili Novozelandci (4, slabo), med ženskami pa Avstralke, Novozelandke in Španke (6, kar dobro).

Če pogledamo globalne rezultate, lahko vidimo, da so moški in ženske enako ostri, ko gre za oceno “najslabši vseh časov”. Po drugi strani so ženske radodarnejše z dobrimi ocenami. Na splošno so zadovoljnejše s svojimi spolnimi partnerji in večino moških ocenjujejo kot “zelo dobre”. Moški so manj zadovoljni in večino ženske opisujejo kot “dobre”.

giphyy 10 računov na Twittterju, ki jih moraš spremljati, če želiš biti produktivnejši Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro Tako prepoznaš moškega, ki bo tvoje življenje spremenil v nočno moro Navade, ki vodijo v prepad: to te postara, zato se temu izogibaj Navade, ki vodijo v prepad: to te postara, zato se temu izogibaj g_b1beef3ffcb050339052278739f52c37_2_1400x1100 Fascinantne fotografije enojajčnih dvojčkov, ki dokazujejo, da si le niso tako podobni · · ·