Lepotni triki zvezdnic
Utrip mesta · zdravje & lepota

Vas zanima, kako zvezdnicam uspe ves čas ohranjati tako lep videz? Kar nekaj prstov imajo vmes draga kozmetika in seveda računalniško obdelane fotografije. A to ni vse. Zvezdnice imajo v rokavu vedno skritega asa, ki jim vedno omogoči bleščeči videz na rdeči preprogi. Najboljši lepotni triki zvezdnic pa lahko tudi vam omogočijo želeni videz.

Kako so zvezdnice vedno videti tako super? Kanček odgovora se skriva v postopkih, ki jih nagradijo s sijočo kožo, zdravimi lasmi in popolnim make upom. Najboljši lepotni triki zvezdnic so presenetljivo enostavni.

PREBERITE ŠE: Kako se zbuditi z urejeno pričesko

Najboljši lepotni triki zvezdnic:

Najboljši lepotni triki zvezdnicOdpri galerijo
Koliko ste resnično stari? 10-sekundni test, ki nam izda, kakšna je naša resnična starost! Kvaliteten spanec Odkrili dan v tednu, ko se človek najbolj kakovostno naspi Fitnes blogerka Kelsey Wells spodbuja ženske, da se ne obremenjujejo s kilogrami, saj bodo samo tako lahko polno zaživele. ”K vragu s tehtnico!” – seksi blogerka dokazala, da kilogrami niso pomembni Topla pijača za hlajenje. Zakaj bi morali poleti piti toplo pijačo in ne mrzle, da se ohladimo? · · · ·