71NVCNiPZBL._SL1500_
Utrip mesta · moda

Po zimski hibernaciji je napočil čas za športne aktivnosti na prostem. Nekateri se odpravljate v gore, drugi tečete, nekateri pa imate najraje vodne športe. In ker so zaradi dolge zime stopala še vedno rahlo občutljiva, je dobro izbrati pravo obutev, še posebej za vodo, saj so skale, školjke, trnki na dnu in nenazadnje tudi sol lahko precej zoprni ob prvem srečanju. To so najboljši moški čevlji za v vodo.

To so najboljši moški čevlji za v vodo:

8. Teva Churn Outdoor Performance Water Shoe

Tevin model ima gumijast podplat ter drenažne kanale na sprednjem delu, tako da voda ne ostane v čevlju. Predel okoli gležnja je prožen, tako da jih je lahko obuti, hkrati pa v tem predelu tudi tesnijo.

Video:

Cena: 65 evrov

7. Columbia Drainmaker

Izjemno lahek copat z gumijastim podplatom in drenažnimi luknjicami. Vrhnjo plast prepleta mrežica, tako da čevelj zelo dobro ‘diha’. Ni pa primeren za hojo na dolge razdalje, saj ne nudi prav veliko blaženja.

Video:

Cena: 60 evrov

6. Cior Water Skin Shoes/Socks

V bistvu ne gre za čevelj, ampak bolj za nogavico. Cior so najprimernejši za plavanje, potapljanje in ostale vodne aktivnosti, precej manj za hojo. Kombinacija poliestra in spandeksa daje popolnoma enak občutek kot neopren. So debelejše kot večina podobnih nogavic na trgu, tako da bodo najbrž zdržale celo poletje.

Cena: 9 evrov

5. Adidas Climacool Jawpaw Slip-on Water Shoe

Gumijast podplat oprijema tudi strani čevlja, kar vam omogoča precej varnejšo hojo po drsečih skalah v reki ali morju. Adidas Dreinage System bo poskrbel, da nobena kaplja vode ne bo ostala v čevlju. Primerni tudi za težje moške s širšimi stopali.

Video:

Cena: 55 evrov

4. Merrell All Out Blaze Aero Sport Low Rise Hiking Shoes

Primeren sicer za pohodništvo, a z njim lahko varno stopite tudi v vodo. Zaradi  podplata vibram bo vaša hoja varnejša in stabilnejša. Mrežica na površini čevlja zagotavlja hitro sušenje, za kar vam bo koža zelo hvaležna.

Video:

Cena: 100 evrov

3. Keen Newport H2

V bistvu gre za sandal, ki pa ima vse lastnosti pohodnega čevlja. Odličen podplat, ki nikoli ne zdrsne. Sandal je sicer malo težji od ostalih in tudi rahlo bolj neroden za obuvanje, a ko ga enkrat nadenete, se udobje zares začne.

Video:

Cena: 70 evrov

2. Speedo Seaside 3.0

Podplat iz sintetike in hidrofobna mrežica sta glavni značilnosti tega ultralahkega  čevlja slip-on. Na predelu prstov ima tršo kapico, ki preprečuje poškodbe v primeru brce v kamen pri teku ali hoji.

Cena: 20 evrov

1. Vibram 5 Finger Signa

Zmagovalec! Idealen čevelj za veslače, deskarje, suparje itd. Raztegljiva poliestrska mrežica ter gumijast podplat Vibram Wavegrip, ki varuje stopala in daje odličen občutek tudi pri hoji in teku. Zagotavljata vam najboljše počutje pri športnih aktivnostih.

Video:

Cena: 95 evrov

PREBERITE ŠE: VIBRAM FUROSHIKI: UDOBNI ČEVLJI, KI JIH NE OBUJEMO, TEMVEČ OKOLI STOPALA OVIJEMO

Tako, izbire je za vsak okus in žep očitno dovolj.

1000-500-citymagazine-cover Kaj obleči poleti, da skrijemo madeže potu? 1000-500-citymagazine-cover Vintage Applovi športni copati zdaj na dražbi trendi za tatuje Tatu trendi 2017 adidas Pharell Williams Tennis Hu-cover Adidas Pharell Williams Tennis Hu – kako glasbenik vpliva na športno obutev · · · ·