Najboljši parfumi 2016
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ni vsak parfum primeren za vsako priložnost. Vonj si ljudje zapomnimo bolj kot tisto, kar smo videli. Zato vam ponujamo nabor najboljših parfumov za posamezne priložnosti, s katerimi si vas bodo ljudje zapomnili. To so najboljši parfumi za posebne priložnosti.

Kateri so najboljši novi parfumi za posebne priložnosti, kot sta prvi zmenek in razgovor za službo? Iskanje pravega parfuma ni preprosta naloga. Vonj je zelo osebna stvar in stvar, po kateri si vas ljudje zapomnijo. Marsikdo pa pri izbiri dišave pozablja, da je treba upoštevati tudi priložnosti, ob katerih bomo ta parfum večinoma nosili. Opojni in težji parfumi so na primer neprimerni za službene in formalne priložnosti, ker so preveč moteči za okolico.

Tako kot obleka naredi človeka, tudi parfum lahko močno vpliva na to, kako nas ljudje dojemajo.

PREBERITE ŠE: P. Diddy in Cassie posnela seks(i) oglas za parfum 3AM

V nadaljevanju vam predstavljamo serijo parfumov, ki so najboljša izbira za posamezno priložnost.

Top 8: najboljši novi parfumi za posebne priložnosti:

Najboljši parfum za takrat, ko želite biti v središču pozornosti: Good Girl (Carolina Herrera)Odpri galerijo
Če bi življenje preživeli v postelji. Kaj bi se zgodilo z našim telesom, če ne bi nikoli vstali s postelje? Pari, ki so shujšali skupaj. Hujšanje v dvoje: pari, ki so družno shujšali Pisarniška joga 30-sekundne vaje joge, ki jih lahko sede izvajate na delovnem mestu Cupping terapija Rio 2016: kaj pomenijo rdeči krogi na koži športnikov? · · ·