najboljši šef na svetu
V zraku · buzz buzz

Dobri šefi obstajajo! In odličen primer je Savji Dholakia, lastnik indijske tovarne H.K., ki trguje z diamanti. Savji ni znan le po svojih milijardah, temveč tudi po neverjetni radodarnosti. Le kaj je podaril svojim delavcem, da si je tako zaslužil naziv najboljšega šefa na svetu?

Pred kratkim je šef diamantnega imperija Hare Krishna Exports razveselili svoje zaposlene in jim tako podaril nakit, avtomobile in celo stanovanja. Podobne stvari se sicer dogajajo tudi drugje po svetu, a nihče ni tako radodaren, kot je Savji, ki je darila razdelil med več sto zaposlenih. In to se ni zgodilo prvič. Skozi leta je milijarder podaril 400 stanovanj in 1260 avtomobilov, to je pa šele začetek. V prihodnjih petih letih namerava zagotoviti avtomobil in dom vsem, ki delajo zanj.

PREBERITE ŠE: Kako se spopasti s psihopatskim šefom?

Darila je podaril na proslavi ob hindujskem prazniku divali, njegovi zaposleni pa si bodo ta dan nedvomno zapomnili!

Galerija – to je najboljši šef na svetu podaril svojim zaposlenim

To je najboljši šef na svetu podaril svojim zaposlenim.Odpri galerijo

Najbogatejše porno igralke Top 10: najbogatejše zvezdnice filmov za odrasle Donald Trump ko predsednik v epizodi risane TV-serije Simpsonovi. Simpsonovi že pred 16 leti Trumpa videli kot predsednika Street Art 2.0 - projekcije obrazov na krošnje dreves. Street Art 2.0 – slikanje s svetlobo po tropskem deževnem gozdu Foto: Shutterstock Prva dama Melania Trump: 15 dejstev, ki jih o njej še ne veste ·