Notranjost sladoledarnice
Utrip mesta · kulinarika

V kanadskem Vancouvru je ”a must” za sladoledne navdušence obisk Bella Gelaterie.

Sladoled od tu je večkratni zmagovalec številnih tekmovanj, med drugium tudi tistega v Firencah. Če ameriški sladoled zmaga v Italiji in to po mnenju občinstva, potem mora biti res dober. No, ni povsem ameriški, saj se je lastnik James Coleridge umetnosti učil prav v Italiji.

Tako še vedno ohranja klasično tradicionalno ročno metodo izdelovanja sladoleda in tehnike ne spreminja, prav tako za izdelavo in shranjevanje uporablja klasično italijansko opremo. Eksperimentira pa s sestavinami. Vanilija s Tahitija, črni sezam, organski zeleni čaj Matcha, organsko kokosovo mleko s Tajske, žafran in vrtnica so le nekateri izmed okusov sladoleda.

PREBERITE ŠE: Najboljši sladoled v mestu: avstrijsko-srbski Moritz Eis #4

Ko so Jamesa vprašali, zakaj je za lokacijo svoje sladolednice izbral ravno Vancouver, je dejal, da tu vedo, kaj je dobra hrana in da jo znajo ceniti. Priljubljenost njegovega sladoleda to potrjuje.

 

Foto: Moritz Eis Najboljši sladoled v mestu: avstrijsko-srbski Moritz Eis #4 179236372 8 zabavnih receptov za porabo poletnega sadja Service-with-a-smile Najboljši sladoled v mestu: Italijanski Grom #3 iStock_000016411670_Medium Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Hrana za možgane · · ·