STILSKI TRIKI
Utrip mesta · moda · ženska moda

Zahvaljujoč praznični gurmanski sezoni smo nekateri dobili kakšen kilogramček več. Ne glede na to, kako vitki smo bili, je bogato obložena miza zahtevala svoj davek. V želji, da svoje kilogramo zakamufliramo, lahko pogosto naredimo napako in namesto tega, da bi izpadli vitkejši, dosežemo obratno. Kako torej to preprečiti? S kakšnimi oblačili in stajlingom bomo skrili odvečne kilograme? Tukaj so najboljši stilski triki za prekrivanje odvečnih kilogramov.

Dobri stilski triki omogočajo harmonijo in simetrijo telesa, tako da je to videti vitko. Seveda to ne pomeni, da se lahko zdaj kar zapustimo, se ne gibljemo in jemo vse, kar nam pride pod roke. Ravno nasprotno! Samo če bomo posvojili zdrave navade, se bo naše telo vrnilo v prvotno obliko, mi pa se bomo počutli lepše in lažje.
V začetnem obdobju bi bilo dobro, da se izogibamo ozkim kavbojkam in črnim oblačilom od glave do pet, in morda raje sledimo nasvetom izkušenih stilistov in modnih blogerjev, ki vedo, kako pravilno skriti nekaj odvečnih kilogramov in kako poudariti tisto, kar je na nas najlepše. Široki puloverji, ki jih nonšalantno kombiniramo s hlačami širšega kroja, enobarvni pajaci v kombinaciji z zanimivim pasom, igra vzorcev, dolgi šali in seveda klasične kavbojke, ki vsako kombinacijo dvignejo ravne višje, so le nekatere izmed možnosti.
Predstavljamo vam sijajne stajlinge, ki skrijejo odvečne kilograme in jih lahko kopirate že danes. Kateri je vaš favorit?

Najboljši stilski triki za prekrivanje odvečnih kilogramov


Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah. Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah zenski cevlji 2019 Ženski čevlji 2019: katerih je 10 najbolj “in” čevljev za letošnje leto? zenske frizure 2019 mushroom blonde Ženske frizure 2019: “mushroom blonde” je barva leta in primerna tako za blondinke, kot rjavolaske 02b994849b59d78252bb06344d9232b9 9 trikov in 2 minuti: tako dosežeš optično vitkejši videz ·