Najboljši gadgeti za aktivno leto 2017
V zraku · tehnologija

Čeprav vas najboljši tehnološki pripomočki za aktivno leto 2017 sami po sebi še ne bodo spremenili v Brad Pitta iz Kluba golih pesti, so odlični pripomočki pri vsakodnevni telovadbi, saj lahko precej izboljšajo vaše rezultate.

Najboljši tehnološki pripomočki za aktivno leto 2017 – od novih očal Nike, odpornih proti potenju, do Microsoftovega traku, ki zbira podatke o treningu – so odlični popotniki na potovanju do izboljšanja počutja in lepe postave prek treninga.

PREBERITE ŠE: iPhone 8 – takšen bo po vsej verjetnosti novi iPhone

Čeprav boste potenje še vedno morali doseči sami (in velikokrat ni prijetno),  je nov športni pripomoček vedno dober motivator, poleg tega pa je z njim telovadba veliko zabavnejša. Zdaj torej veste, kako biti fit do poletja.

Najboljši tehnološki pripomočki za aktivno leto 2017:

Najboljši tehnološki pripomočki za aktivno leto 2017Odpri galerijo

Dell Canvas CES 2017: Dell Canvas – digitalno platno, veliko kot nogometno igrišče Wair - šal, ki je tudi dihalna maska Wair – modni šal z dihalno masko, ki prečiščuje zrak in meri njegovo kakovost Tehnologije, ki so odšle v letu 2016 Leto 2016 je bilo usodno za številne tehnologije Bagel: pametni merilni trak Bagel – pametni merilni trak · · · ·