Najboljši ženski dežni plašči 2019: od klasike do futurizma
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pomlad je lahko vremensko sila nepredvidljiva, zato bi bilo prav, da preverite, kateri so najboljši ženski plašči 2019, ki vas bodo zaščitili pred dežjem in popestrili vaš modni slog.

Dežni plašči so postali priljubljen modni kos (tudi v visoki modi), ki združuje funkcionalnost z estetiko. Možnosti izbire, ko gre za nakupovanje, so skorajda neomejene in dežni plašči prihajajo v različnih modelih. Na vas je le, da izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Četudi je dež lahko rahlo nadležen, to ne pomeni, da si smete dovoliti, da vremenske razmere vplivajo na vaše razpoloženje. Vreme je lahko dolgočasno, a vaša modna dnevna kombinacija ne sme biti. To so najboljši ženski dežni plašči, ki bodo priljubljeni v letu 2019.

Najlon živih barv

Zakaj ne bi obudili spominov na otroštvo in si priskrbeli pisan plašč do kolen iz najlona, ki seže do kolen in nudi najvišjo zaščito? Tanjši “oversize” plašč, ki ga vidite na fotografiji, lahko nosite v toplejšem deževnem času ali kasneje, ko nastopi jesen, čez debelejšo jopo.

Klasika, s katero težko zgrešiš.

Če prisegate na klasičen slog si lahko omislite znan model bež plašča, ki sega do kolen. Zaščitil vas bo maksimalno, podal pa se bo resnično na vsako modno kombinacijo.

PVC je še zmeraj hit.

PVC, PVC in še enkrat PVC. Obsesija s tem materialom še kar ne pojenja in spodobi se, da vam predstavimo najbolj epski dežni plašč, ki nudi sicer manjšo zaščito pred dežjem, a je neverjetno moden.

Klasika na drugačen način

Ta klasični plašč je lahko tudi drugače izdelan, in sicer iz plastike PVC, ki je videti presneto dobro. Model, kot ga vidite na fotografiji, se odlično poda k elegantnejšim, a nekoliko drznejšnim kombinacijam in je seveda za vse tiste, ki ljubite ulično modo.

90. leta

Še en priljubljen trend, ki se je uveljavil med modnimi navdušenci do te mere, da so izbrskali omare vseh sorodnikov, le da bi našli modne kose iz 90. let. Dežni plašč, ki ga vidite na zgornji fotografiji, zajema vse tisto, kar je stil na prehodu v novo ero zares predstavljal.

fashion Ženski parfumi 2019: 5 top vonjev za letošnje leto zenske frizure 2019 Ženske frizure 2019: top trendi za barvanje las to pomlad porocne obleke 2019 Ženske poročne obleke 2019: najlepše obleke za tvojo sanjsko poroko zenski cevlji 2019 Ženski čevlji 2019: to je najbolj priljubljen model čevljev za to pomlad