Odkriješ Pokemona?
V zraku · buzz buzz

Potem ko je tudi Slovence obnorela mobilna igra Pokemon Go (ta je v Sloveniji na voljo od sobote), se zdi, da kamorkoli se obrnemo, nekdo išče Pokemone. Iskanje Pokemonov je svojevrstna umetnost, mi pa vam tokrat ponujamo alternativo. Najdete Pokemone na teh slovitih umetniških slikah? Iskanje Pokemonov je resnično prava umetnost!

Pokemoni so okužili tudi Slovence, mobilna igra Pokemon GO je namreč od zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Ste vedeli, da si jo je prvi dan po izidu na pametni telefon prenesel vsak dvajseti lastnik Androida?

PREBERITE ŠE: Kako prenesti Pokemon GO in ga igrati v Sloveniji

Igra Pokemon GO uporabnika spodbuja, da v resničnem okolju išče virtualne pošasti, da odlepi svojo zadnjo plat s stola in se odpravi avanturam naproti. Če vam ni do tega, da bi Pokemone iskali na ulici in v naravi, pa to še ne pomeni, da ste prikrajšani za možnost iskanja Pokemonov. V vsako izmed slovitih umetniških slik iz nadaljevanja se je namreč skrila po ena žepna pošast. Jo najdete?

Vincent van Gogh – Zvezdnata nočOdpri galerijo
Tatuji z motivi mačk Tatuji za ljubitelje mačk: vsi, ki imate doma mačko, si morate dati to tetovirati! Očetje kot modne zvezde Fashion Dads: trendovsko navdihnjeni očetje, ki pa nimajo stila! Zvezdniški pari, ki so skupaj že celo večnost Hollywoodski zakoni, ki trajajo že desetletja Električno kolo LFN LFN: e-kolo, ki je poganjanje v krogu zamenjalo za simulacijo hoje · ·