Najdete pando?
V zraku · buzz buzz

Twitterjev uporabnik Dudolf je nedavno na splet naložil fotografijo kopice snežakov, med katere se je vmešala panda. V šali je zbrano druščino na družbenem omrežju povprašal, ali najde ”vsiljivca”, torej pando. Kot se je izkazalo, imajo nekateri pri tem silne težave, ilustracija pa je postala izjemno viralna in je preplavila Facebook.

Ste za izziv? Med snežaki na spodnji sliki poskusite najti pando. Za nekatere se je izziv v slogu ”Kje je Waldo” izkazal za skoraj prezahtevnega, saj so pando našli šele po četrt ure iskanja. Kako hitro ste jo našli vi?

PREBERITE ŠE: ‘Kdo ima ribo?’ je Einsteinova uganka, ki jo znata rešiti samo 2 odstotka ljudi!

Ilustracija je delo Madžara Gergelya Dudása, ki se na družbenih omrežjih podpisuje s psevdonimom Dudolf in je znan ”delivec” izzivov. Tokratni je požel zares ogromno zanimanja (slika ima že skoraj 70 tisoč deljenj na Facebooku), kar je presenetilo tudi njega samega.

PicMonkey Collage To so najpametnejši ljudje na svetu Guinnessovi rekordi v letu 2015 Najodmevnejši Guinnessovi rekordi 2015 Petra Neverjetne kamuflaže! Opazite človeka na teh fotografijah? Najbolj atraktivna arheološka odkritja v letu 2015. Najzanimivejša arheološka odkritja v letu 2015 ·