t-the-crown-julian-broad-ss
Kulturni izbor · film

Velikokrat zasledimo podatke o bajnih vsotah, porabljenih pri ustvarjanju filmov, ki si jih lahko ogledamo v kinematografih. Ogromno denarja pa se porabi tudi za snemanje serij, ki v zadnjem času postajajo vse bolj popularne.

Še posebej priljubljene so Netflixove serije, a to še ne pomeni, da druge produkcijske hiše ne ustvarjajo mojstrovin. Zaradi zanimanja gledalcev se v to vrsto videovsebin vlaga vse več denarja. Nekateri ustvarjalci večji delež proračuna namenijo eminentni igralski zasedbi, medtem ko je zlasti pri znanstvenofantastičnih serijah veliko denarja treba porabiti za posebne učinke.

Povsem mogoče je, da se je na seznamu najdražjih znašla katera od vaših najljubših serij. Čeprav ste morda pričakovali, da so veliko denarja porabile le serije, posnete v zadnjem času, pa tudi pri snemanju starejših serij niso skoparili z denarjem. Zmagovalka v rubriki najdražjih serij vseh časov se lahko pohvali, da na posneto epizodo porabi kar 10,5 milijona evrov. Uganete, katera?

Galerija – Najdražje serije vseh časov

15. Na robu znanosti (Fringe, 2008–2013) Odpri galerijo
Najboljši dokumentarci o sektah Najboljši dokumentarci o sektah large_midnight_in_paris_blu-ray_11 5 filmov, ki bodo v vas vzbudili željo po potovanju a_quiet_place_127650.0 Filmi, ki jih v aprilu ne smete zamuditi 3029200-poster-p-1-apartment-pricing-sitcoms Zato je stanovanje Monice v Prijateljih vijoličaste barve · · ·