Najgrši božični puloverji
Utrip mesta · moda

Če smo se še pred leti zmrdovali nad božičnimi puloverji, češ kako grdi so, so ti z leti dobili kultni status. V nadaljevanju si lahko ogledate pisane božične štrikarije, ki očarajo prav s svojim kičem in neobčutkom za estetiko oziroma so tako grde, da so pravzaprav že lepe.

Eden od zaščitnih znakov decembra so božični puloverji. Čeprav gre v večini primerov za bolj kot ne modne kikse, pa so si tovrstni puloverji z leti izborili prav poseben status. S čim manj občutka za estetiko so narejeni, tem zabavnejše in privlačnejše oblačilo so.

PREBERITE ŠE: 40 smešnih božičnih puloverjev

Imate v omari kakšen podobno kičast božični pulover, kot so puloverji, ki jih boste spoznali v nadaljevanju? Delite ga z nami! Mimogrede. V New Yorku vsako leto poteka prav posebno tekmovanje, in sicer tekmovanje za najgrši pulover. Da božični puloverji kotirajo visoko, verjetno ni treba posebej poudarjati, sicer pa boste to spoznali med ogledom spodnje galerije.

Najgrši božični puloverji:
Najgrši božični puloverjiOdpri galerijo

Domiselne zimske rokavice Najbolj domiselne rokavice te zime Shiftwear so superge z zaslonom ShiftWear – superge z zaslonom torbanobu NOBU torba: torba z zamenljivim poklopcem Revolver Heart Revolver Heart: predstavitev modne kolekcije v Mariboru ·