Najhujša bolečina: znaki, da partner s teboj nima resnih namenov
V zraku · odnosi

Lahko se trudite po vseh močneh, a ne bo dovolj, če vaš partner z vami nima resnih namenov.

Čeprav se trudite obdržati razmerje, se lahko zgodi, da ni pozitivnega odziva s strani vašega partnerja. In četudi so zaljubljenci na začetku razmerja slepi za pomankljivosti, povezane z ljubljeno osebo, je to najboljši čas, da zaključite zvezo, ki nima prihodnosti. Verjetno se ne želite strupiti in prestajati najhujšo bolečino.

Ko partner nima resnih namenov …

Niste spoznali njegovih prijateljev in družine.

Če partner nenehno išče izgovore, zakaj vas ni seznanil s prijatelji ali družino, je to lahko znak, da vam ni predan in si ne želi resnega razmerja. Biti del partnerjeve družbe pomeni, da ste zanj prioriteta in vas šteje za pomemben del svojega življenja. Če hodita nekaj tednov in niste spoznali njegove družine in prijateljev, je potem verjetno še prezgodaj, zato ne skrbite, vendar če hodita več mesecev ali let, a še vedno niste spoznali nikogar, vam je potem jasno, da “iz te moke ne bo kruha”.

Ne vključuje vas v načrte za prihodnost.

Za nadaljevanje dobrega razmerja je pomembno, da se pogovarjata tudi o prihodnosti. Načrtovanje prihodnosti z ljubljeno osebo je lahko odličen način, na katerega se lahko še bolj zbližata. in spoznata drug drugega Če o tem nikoli ne govorita, je dobro, da se vprašate, ali je to obetavno – hitro se lahko zgodi, da vam partner začne dajati lažne obljube, a v resnici ni nobenih dejanskih načrtov.

Ne sprejemata skupnih odločitev.

Če želite ugotoviti, ali vam je oseba predana, bodite pozorni na to, ali ste vključeni v skupne odločitve.. Koliko dejansko ste upoštevani pri odločitvah in koliko vas partner vključuje?

d-1 ‘Gatsbying’ je zadnji trend v svetu zmenkov … in ni tako romantičen, kot je slišati to o vajinem razmerju pove telesna govorica Tako prepoznaš srečen par: to o vajinem razmerju pove telesna govorica shutterstock_560410630 Ljubezenski nasvet Baracka Obame: 3 vprašanja, ki jih moraš zastaviti, preden se poročiš maxresdefault (2) Bivša se za 24 ur prikleneta drug na drugega z lisicami. Kaj se zgodi?