Najhujši lepotnih trendi, ki so obeležili letošnje leto
Utrip mesta · moda

Lepotne trende že leta narekujejo ugledne slavne osebe in lepotni guruji. In med tem, ko so nekateri trendi zaželeni in jim sledijo oboževalci z vsega sveta, je nekaj tudi takih, ob katerih se boste prejeli za glavo. Morda najhujši lepotnih trendi, ki so obeležili letošnje leto, niso ravno nekaj, kar bomo nosili, zagotovo pa nas je navdušila njihova posebnost.

Lepotne trende že nekaj časa narekuje tisto, kar se pojavi na našem Instagram ‘feedu’. Rihannina sijoča koža se je med ljubitelji ličil ‘prijela’ in je še zmeraj trend, ki ga v lastni izvedbi mnogi ne morejo doseči.

Po drugi strani pa smo priča tudi trendom, ki so tako nori, da ne želite niti pomisliti na to, da bi jih nosili. Seznam je dolg, na vas pa je, da si v v galeriji slik izberite najljubšega. Morda boste na seznamu našli kakšnega, ki vam bo celo všeč in ga boste poskusili tudi poustvariti. Pa kaj, okusi so različni!

Galerija slik – Najhujši lepotnih trendi, ki so obeležili letošnje leto

'Garden Eyebrows'Odpri galerijo

BeFunky-collage Kondom za čevlje, ki bo zaščitil tvojo obutev pred muhastim vremenom! IVANMAN_Photo Jure Makovec MBFWLJ 2018: v prestolnico prihaja 24. novembra 5482df1026092_-_mcx-best-worst-hairstyles-2013-britney-spears-s2 7 pričesk, ki ne pristajajo nobeni ženski pete-bellis-432867-unsplash 12 kosov oblačil, ki niso praktična za potovanje · · · · · ·