shutterstock_764755417
V zraku · buzz buzz

Kmalu bodo na mizi božične voščilnice in vse, kar bo treba storiti, je, da dodamo še lepo sporočilo, ki bo pogrelo srca naših prijateljev in družine. Tukaj so najlepša božična voščila in sporočila, ki jih skoraj gotovo še niste slišali.

Tukaj najdete najlepša božična voščila in sporočila, ki jih letos pošljite svojim najdražjim, najsi bo to na čudoviti voščilnici ali pa le v SMS-ju.

Božič je čas, ki ga preživiš z družino in prijatelji. Takrat ustvariš srečne spomine, ki bodo trajali celo življenje. Vesel božič tebi in tvoji družini!

To je čas, ko drug drugemu zaželimo radosti, ljubezni in miru. To vam želim tudi jaz. Vesel božič, dragi prijatelji in naj vas ljubezen obdaja na ta poseben dan in na vse druge dni v letu.

Zaradi tebe zvezde žarijo močneje, svetleje in zimski dnevi so toplejši, ker si v mojem življenju. Vesel božič moji najljubši osebi na celem svetu!

Naj bodo ti božični prazniki radostni in naj vas ponesejo v sveže in svetlo novo leto. Vesel božič in srečno novo leto!

Božični prazniki so veliko več kot le darila in zabave. Naj bo vaš božič napolnjen s pravimi čudeži in pravim pomenom tega čudovitega časa.

Najboljši prijatelji so prijateljstvu to, kar je božič drugim praznikom: vedno na prvem mestu. Naj bo tvoj božič poln veselja!

Božič je čas, ko se družine združijo. Je čas, ko si delimo smeh in veselje. Brez tebe ta družina ne bi bila družina. Vesel božič!

Želim ti blagoslova, sreče in še več ljubezni. Hvaležen sem zate in za tvojo pozornost. Naj bosta tvoje srce in tvoj dom polna radosti, ki jih prinašajo prazniki. Vesel božič in čudovito novo leto!

Naj vas v božičnem času obkrožajo le najlepše misli in želje. Naj bodo mir, ljubezen in blaginja vedno z vami. Čudovit božič in srečno novo leto.

Upam, da je bil Božiček radodaren, saj si zaslužiš le najboljše. Vesel božič!

Božič je čas, ko širimo ljubezen in toplino, ko prejemajo in dajemo blagoslov. To je čas, ko se dogajajo čudeži. Želim vam vesel božič!

Pod mrzlico praznične sezone se skriva prava lepota božiča – povezovanje z našimi ljubljenimi. Naj vas ta lepota in radost obdajata ob teh prazniki in v novem letu.

Zaradi prijatelja, kot si ti, je vsak dan božič! Vesel božič, dragi prijatelj, in naj tebe ter tvojo družino ti prazniki napolnijo z veseljem in smehom.

Tisti, ki božiča ne nosijo v srcu, ga nikoli ne bodo našli pod drevescem. Letos proslavite pravi pomeni božiča in sprejmite njegovo toplino. Vesel božič!

Dar božiča je dragocen opomnik, da smo ljubljeni. Le srečen sem lahko, da imam te praznike ob sebi nekoga, ki ga tako zelo ljubim. Vesel božič!

Božič ni čas ali praznovanje, je stanje duha. Cenimo mir in prijaznost ter bodimo polni miline – to je pravi duh božiča.

Želim vam božičnega duha, ki je mir, veselje božiča, ki je upanje, in srce božiča, ki je ljubezen.


LEGO-FORMA-00003 LEGO je predstavil kocke Lego, namenjene odraslim shutterstock_1116989954 To sta 2 najmodrejši astrološki znamenji, ki ju nikoli ne moreš zavesti Izogibajte se ljudi, ki pijejo črno kavo brez dodatkov, ker ... Kdor pije črno kavo brez dodatkov … je morda psihopat Pozabite na božično drevo, sedaj lahko z lučkami okrasite tudi svoje brade Pozabite na božično drevo, zdaj lahko z lučkami okrasite svoje brade · · · · ·