BeFunky Collage 1
Utrip mesta · moda

Pametne ure se zdijo trenutni modni krik, a klasične ročne ure zaradi njih ne gredo nikamor. Zato smo izbrali čudovite barvite moške in ženske ročne ure 2017, ki jih boste z veseljem nosili na zapestju.

V poplavi pametnih ur in mobilnih telefonov velikokrat pozabimo na klasične ročne ure, ki krasijo moška in ženska zapestja že od začetka 20. stoletja. Zato si upamo trditi, da so večne. Večno so zato, ker jih v nasprotju s pametnimi urami ne bo povozil čas. In ko bodo danes najmodernejše pametne ure čez dve leti žalostno počivale v predalniku, bodo klasične ročne ure še vedno na naših zapestjih. Izbrali smo čudovite ženske in moške barvite ročne ure 2017, ki jih morate imeti na zapestju.

PREBERITE ŠE: Vsakdanji predmeti kot ročne ure

Galerija – najlepše barvite ročne ure 2017

Ženska ročna ura: Marc Jacobs Ladies Critter WatchOdpri galerijo
IMG_551a1 Let’s Doodle: izdelaj si “hoodie” po meri Superge The Y-3 x SpaceX The Y-3 x SpaceX – superge za hojo po Marsu Trend - Instagram Uhani v obliki srčka – nova obsesija v svetu piercinga Nike Zoom Vaporfly Elite Nike Zoom Vaporfly Elite – najhitrejše superge na svetu, ki bodo poskušale spisati zgodovino · · · · · ·