Najlepše espadrile 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Espadrile so obutev, ki je poleti vedno ‘in’. Že res, da so nas v zadnjem obdobju obsedle japonke, a tudi espadrile je vedno znova dobro čutiti na bosih nogah. So namreč popolna poletna obutev, lahkotne, prijetne za stopala, ZRAČNE, praktične in vsestranske, saj jih je možno kombinirati s številnimi poletnimi oblačili. Pobrskali smo po aktualni ponudbi in izbrali najlepše espadrile za poletje 2016.

Predstavljamo najlepše espadrile za poletje 2016. Modni trend na področju poletne obutve 2016 je prežet z nostalgijo, zato so znova aktualne tudi zimzelene espadrile, ki jih je modna industrija pred leti obudila, potem ko so bile v osemdesetih velik modni hit in so kasneje nekoliko potonile v pozabo.

Zdaj so se ti lahki in zračni ”Jezusovi čeveljci”, kot so jim nekoč šaljivo dejali, dvignili iz pepela in počasi, a vztrajno izpodrivajo allstarke in japonke, za svoje pa so jih vzeli tudi modni kritiki. Zakaj niso več ”grdi modni raček”, boste spoznali v nadaljevanju.

PREBERITE ŠE: Ženski čevlji 2016: barvna rapsodija

Danes so espadrile tako znova obvezen modni kos poletja, ne le zaradi lahkotnosti, ampak ker podobno kot morje prinašajo kanček nostalgije. Pobrskali smo po trenutni ponudbi in izbrali najlepše espadrile za poletje 2016. Ob tem velja dodati, da je letos še posebej moden model iz semiša. Vse omenjene espadrile lahko naročite v spletni trgovini: shopbop.com.

Najlepše espadrile za poletje 2016:

Model espadril iz semiš usnja je ta trenutek najbolj 'in'Odpri galerijo
stil Ta 54-letna Francozinja je tvoja nova modna muza Ženske modne frizure 2016 Te ženske frizure vladajo letu 2016 foto-1 7 modnih kosov, ki nas v trenutku naredijo bolj privlačne PicMonkey Collagemodiana Na poletne razprodaje po trenutno modne in tudi večne kose · · ·