Jesen - v kraljestvu barv
V zraku · buzz buzz

Jesen marsikdo dojema kot znanilko vse krajših dni in kot sinonim turobnega vremena, zato se v številne v tem letnem času naselita melanholija in nerazpoloženje. A za vse, ki ste se prepoznali v teh besedah, imamo proti temu učinkovito zdravilo. Najlepše jesenske fotografije. Kajti klin se s klinom zbija. Tisti, ki imate jesen, to kraljico barv, tako ali tako že radi, pa boste dobili potrditev več, zakaj je jesen najlepši čas v letu.

Najlepše fotografije jeseni, prikazujoče kraljestvo barv, ki ga ponuja ta letni čas, so dokaz, da je jesen najlepši čas v letu. Marsikdo ima na jesen sicer negativno asociacijo, poleg psiholoških pa so za to krivi tudi in predvsem genetski oziroma biološki vzroki. Manj dnevne svetlobe namreč pomeni nižjo raven serotonina, tako imenovanega hormona sreče, daljše noči večjo tvorbo melatonina, hormona, ki uravnava ravnovesje dnevnega in nočnega ritma telesa (zaradi tega se čez dan počutimo bolj zaspane), ter manjšo izpostavljenost soncu (to pomeni manj vitamina D in spuščene ščite pred depresijo). Če lahko tovrstno pomanjkanje nadomestimo na primer z ribami in vitaminskimi nadomestki, pa bodo za injekcijo dobrega razpoloženja poskrbele najlepše fotografije jeseni v nadaljevanju.

Te kažejo, da je jesen pravzaprav najlepši letni čas, ko pride do eksplozije barv, ko se drevesa obarvajo v vse odtenke mavrice, ko dozori grozdje, ko obiramo kostanj, se sladkamo z bučnimi jedmi, uživamo v gobah in nam pod nogami listje veselo šelesti.

PREBERITE ŠE: Pravljične fotografije jesensko obarvanega gozda, zaradi katerih se boste tudi ljubitelji poletja zaljubili v jesen

Da bi praznovali paleto barv, ki jo prinaša jesen, smo izbrskali fotografije, ki so jesen ujele v njeni najbolj ”seksi pozi”.

Najlepše jesenske fotografije:

Jesen - v kraljestvu barvOdpri galerijo
Ko gre za izgovore za bolniško, so lahko vsi ljudje na tem svetu kreativni. Letošnji izbor najbolj neumnih izgovorov zaposlenih, zakaj niso prišli v službo Filip Flisar Je Filip Flisar res ostal brez brkov? Samo Sveta Vladar ve! Soba z razgledom Sobe z najbolj spektakularnim razgledom na svetu Bruce Jenner - ženska leta 2015 po mnenju modne revije Glamour Caitlyn Jenner – ženska leta 2015 je v resnici moški! ·