Čudovita domača pisarna
Utrip mesta · dom

Za boljše počutje pri delu doma je urejen delovni kotiček nujen.

Čeprav je lahko delo od doma, ki ga zadnje časa opravlja vedno več freelancerjev, med katerimi je največ dizajnerjev, ilustratorjev, novinarjev in blogerjev, za nekatere odlična rešitev, saj so ustvarjalne duše še posebej produktivne v času izven konvencionalnega delovnika, lahko pri tovrstnem delu kaj hitro pozabimo na urejenost naše domače “pisarne”.

Za večjo učinkovitost in boljše počutje pri delu doma pozabimo na pižamo, določimo si uro za malico in v stanovanju določimo kotiček, ki bo posvečen zgolj delu. Tako bomo imeli občutek, da je “pisarna” namenjena delu in nekako ločili prostor za preživljanje prostega časa od prostora, kjer delamo.

V galeriji si oglejmo nekaj čudovitih delovnih kotičkov in si pustimo ukrasti kakšno od odličnih idej … v takšnem vzdušju bo delati prav prijetno, kajne?

Odpri galerijo
miza-kaseta Inovativna miza kot retro kaseta Twine Twine – navdih za lastnoročno prenovo doma open-sesame-book-case-opens-like-door-1 Knjižna omara kot skrivnostna vrata The living cube Kocka, v kateri lahko živimo · · ·