PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Pomlad je čudovit letni čas in gotovo je tudi to razlog, zakaj se veliko parov poroči prav spomladi. Tako nastanejo krasne poročne fotografije, ki imajo za ozadje pravljično naravo. Oglejte si fotografije, ki bodo pričarale dišeče cvetove in svežino pomladanskega vetriča.

Pomlad je tu, narava počasi cveti, prve cvetove majhnih marjetic ali pa japonske češnje pa že lahko utrgamo. Letni čas, ko je v razcvetu cela narava, pa je idealen čas tudi za poroke. Ni prevroče, ni mrzlo, sonce nas lepo boža, okoli nas pa vse cveti. Ni čudno, da nekatere izmed najlepših poročnih fotografij nastanejo prav spomladi, ko narava sama poskrbi za resda pravljično ozadje. Le kaj je še lahko lepše?

PREBERITE ŠE: Osupljive poročne fotografije zaradi katerih bo prav vsak verjel v ljubezen

V fotogaleriji si oglejte pomladne poročne fotografije, ki bodo pričarale dišeče cvetove in svežino pomladanskega vetriča.

Spomladanska porokaOdpri galerijo
Platforma za množično financiranje Adrifund Adrifund: prva slovenska platforma za množično financiranje Lego Disney figurice Lego predstavil linijo figuric Disney Za fante: kako imeti popolni prvi zmenek Za fante: kako imeti popoln prvi zmenek? Nuni, ki gojita konopljo Nuni, ki gojita konopljo, da ozdravita svet ·