Najlepše zaročne fotografije
V zraku · buzz buzz

Zaroka je pomembna stopnica na poti do poroke. Je formalni uvod v začetek skupnega življenja, ki ga okrona za večino najsrečnejši dogodek v življenju – poroka. Je ravno tako intimen dogodek, prepoznamo pa ga po klečanju, zaročnem prstanu in vprašanju: »Ali bi se poročil/-a z mano?« Kako to storimo, je v primerjavi s poroko, ki ima več »pravil«, stvar osebne odločitve. Nekateri so pri tem tradicionalni, spet drugi vklopijo domišljijo in so zelo izvirni. V nadaljevanju si oglejte najlepše zaročne fotografije, ki po romantičnosti prav nič na zaostajajo za poročnimi.

Klečanje, prstan, vprašanje. Vsi trije ”stebri” zaroke imajo svojo simboliko. Klečanje simbolizira ponižnost, prstan je simbol večnosti, vprašanje pa služi temu, da moški pokaže, da mu ni samoumevno, da bo njegova srčna izbranka z njim za vedno, in da želi poglobiti odnos.

Kako se zaroka izpelje, je prepuščeno domišljiji para, mi pa si bomo ogledali najlepše fotografije zarok, ki so jih v zadnjem obdobju ujeli fotografski objektivi. So del natečaja Junebug Wedding, podjetja, ki načrtuje poroke.

PREBERITE ŠE: Poročne fotografije: odsev poroke v poročnih prstanih

Najlepše zaročne fotografije:

Najlepše zaročne fotografijeOdpri galerijo
Sony preverjal glasbeni okus živali Mačke in psi raje poslušajo Beyoncé kot Beethovna! cover-cocta-natecaj Postani zvezda v Cockta oglasu Najboljši gaming prenosniki 2016 Top 5: najboljši gaming prenosniki 2016 za mulce, zaradi katerih ne boste bankrotirali Umetniška potegavščina z očali Očala na tleh muzeja – dokaz, da je danes lahko umetnost karkoli! · ·