ali-pazani-Wq_NpVOYqak-unsplash
V zraku · astrologija

Ženske, ki so rojene v tem znamenju, veljajo za najlepše in to je 5 njihovih veličastnih lastnosti.

Ste se kdaj spraševali, v katerem znamenju so rojene najlepše ženske in zakaj? Če se na astrologijo dobro spoznate, potem boste najbrž najlepše pripadnice iskali med tistimi, ki so rojene pod Venero, torej med tehntnicami in bikicami. A vas moramo razočarati. Najlepše ženske naj bi bile rojene pod Soncem v znamenju … device! Torej tiste, ki so rojene med 23. avgustom in 22. septembrom.

In kaj je po mnenju astrologov tisto, kar jih dela tako lepe, najlepše med vsemi znamenji?

1. Device so perfekcionistke

Device bodo vedno urejene. Doma ne bodo zapustile v razvlečeni trenerki, z neurejeno pričesko in pa z različnimi nogavicami. Od doma ne bodo šle tako dolgo, dokler ne bodo pripravljene na nov dan. To bo vključevalo najmanj sveže umit obraz, odlično in popolno zlikano obleko ter pričesko na mestu!

2. Device so natančne in čiste

Device so v rutini in praksi domače. Na obraz bodo nanesle najboljše kreme, da bodo preprečile gube in ohranjale kožo navlaženo. To bodo delale po strogem urniku, da bodo učinki trajni. Redno bodo uporabljale tudi masko za obraz, za lase, za ustnice, itd., zato da bo vse na njej v svojem najboljšem potencialu. Imele bodo najboljša mila, gele in parfume. Device so živ dokaz, da čeprav je lepota v očeh opazovalca, je tudi v nosu le-tega.

3. Device pazijo na svojo prehrano in zdravje, zato njihova zunanja lepota prihaja od znotraj

Device se trudijo nadpovprečno doseči prav vse kar počnejo, in ja, to vključuje tudi prehranjevanje. Njihovo vodilo je zdrava prehrana, superzdrava prehrana, najbolj zdrava prehrana, ki bi jo lahko oblikoval katerikoli nutricionist. Device obožujejo zdravo prehrano, ki temelji na superživilih (za naraven sijaj), sadju (za sijoče lase) in zdravih maščobah (za čisto kožo).

4. Device ljubijo telovadbo

Poznate tisti občutek, ko greste v telovadnico, v fitnes in ste po dobri vadbi resnično dobre volje? Tak občutek imajo device ves čas. Rade namreč telovadijo in zato je to del njihovega urnika. Prav tako so rade v formi in vedno imajo tisti zdrav “pravkar iz telovadnice” sijaj.

5. Device so prijazne in skrbne

Najpomembnejša karakteristika devic, ki jih dela tako lepe, je njihovo srce! Device so zveste in dobre. Svoje prijatelje vedno podpirajo in so tam vedno, ko jih drugi potrebujejo. So pozorne in radodarne s svojim časom, ljudi okoli sebe pa delajo boljše. Navsezadnje je ravno dobrota, prijaznost, tista, ki nas dela in ohranja lepe!


shutterstock_1469282462 5 astroloških znamenj, ki oprostijo, a nikoli ne pozabijo! apostolos-vamvouras-dgs7oKQvdfQ-unsplash To je ena najzanimivejših žensk horoskopa: stroga, strastna in pravična! shutterstock_627168494 Horoskop sreče: tem znamenjem leto 2020 ne bo naklonjeno! freestocks-org-PwRpcm6hEDY-unsplash Nova ljubezen trka na vaša vrata: 3 astrološka znamenja, ki se bodo v 2020 zaljubila · · ·