Pravljični evropski gradovi
Utrip mesta · destinacija

Veste, kateri so najlepši evropski gradovi? Evropa je polna gradov. Skrivajo se po vseh kotičkih stare celine. Preverite, katere evropske gradove si morate nujno ogledati, če se boste znašli v njihovi bližini, še prej pa si jih oglejte z zraka. Gradovi so od nekdaj predstavljali moč, dominantnost in bogastvo mesta, danes pa so pretežno turistične atrakcije.

Najlepši evropski gradovi že od nekdaj burijo domišljijo. Nekoč so bili domovi kraljev in kraljic, cesarjev in cesaric, vitezov, princev in princes, danes pa so večinoma turistične atrakcije, ki so polne turistov.

PREBERITE ŠE: Popolne destinacije za tiste, ki ljubite vino

Vsak grad na svoj način omamlja obiskovalce. Tudi Slovenija jih premore kopico. Najbolj pravljične boste v nadaljevanju spoznali tudi s ptičje perspektive, v osupljivem izboru zračnih posnetkov evropskih gradov, ki vam bo vzel sapo.

Najlepši evropski gradovi:

Grad Hohenzollern (Nemčija)Odpri galerijo
wilamette Popolne destinacije za tiste, ki ljubite vino Thalasso Spa Lepa Vida_2015 Thalasso Spa Lepa Vida: kjer je doma razvajanje PicMonkey Collage Top 10: najlepše plaže v Evropi PicMonkey Collage To so najlepše plaže na Jadranu · ·