kolaz
Utrip mesta · moda

Izbor najbolj trendi sandalov, s katerimi bomo v letošnjo pomlad zakorakale še bolj samozavestno.

Prvi pomladanski sončni žarki so vsekakor prekrasen opomin, da bo kmalu čas za lahkotnejša oblačila in odprte sandale. S slednjimi bomo odkrile tudi naša stopala, na katera smo z začetkom mrzlega januarja preprosto pozabile oziroma smo jih pridno zavijale v prisrčne pletene nogavice in prešite odeje. Galerija z našim izborom najlepših poletnih sandalov naj nam torej služi kot odlična motivacija pri urejanju naših stopal in lakiranju nohtov v naše najljubše pomladne odtenke.

Letošnjo pomlad bomo v trendu, če bomo na urejena stopala nataknile natikače, ob katerih pomislimo na retro ortopedsko obutev z odebeljenimi trakovi, ki smo jo nosile kot majhne deklice, sandale, ki s svojo ravno platformo in geometrijsko oblikovanimi paščki spominjajo na japonsko obutev, gumijaste sandale, ki z odebeljeno peto ne bodo več zgolj za v morje in usnjene sandale z elegantno leseno platformo, ki delujejo, kot da so ušli iz 70. let prejšnjega stoletja. Predlagamo nakup črnih in belih, saj se podajo na vse, za vse tiste, ki v svojo garderobo spomladi rade vnesemo barve, pa so tukaj sandali v letos izredno modni bež in še bolj trendi mint, nežno modri ter pudrasto rožnati barvi.

Odpri galerijo
Audrey Tautou. Foto: Stylecaster Kako so Francozi dobili svoje značilne črte cover-c-a-denim C&A jeans kolekcija za popoln spomladanski izgled JamesDean T-shirt majica ostaja kulten kos oblačila kolaz Letošnjo pomlad bo zaznamovala lahkotna udobnost · · · ·