Najlepši zasebni otoki 2017: Peter Island Resort & Spa, Britanski deviški otoki
Utrip mesta · destinacija

Predstavljajte si, da se sprehajate po čudoviti zasebni plaži, se potapljate v samotnem zalivu in srkate koktajl, ki ga je pripravil vaš osebni butler. To so sanje in pol, kajne? In takšne sanje vas čakajo na teh zasebnih otokih. Osupljiva panorama, romantika in neponovljiva izkušnja – to so najlepši zasebni otoki 2017.

Najlepši zasebni otoki 2017:

Amanpulo, Pamalican, Filipini

Regija Palawan je ena od najčistejših regij na svetu, otok Pamalican pa je kronan kot “rajski otok”. Do otoka lahko dostopate z zasebnim letalom, ki leti iz Manile.

Najlepši zasebni otoki 2017: Amanpulo, Pamalican, FilipiniOdpri galerijo

The Brando, Tetiaroa, Francoska Polinezija

Zasebni otok Marlona Brandona je bil med drugim tudi izbira za medene tedne sveže poročen Pippe Middleton. Čudovite vile so namreč locirane nekoliko stran od plaže, da lahko zagotavljajo maksimalno zasebnost.

Najlepši zasebni otoki 2017: The Brando, Tetiaroa, Francoska PolinezijaOdpri galerijo

Peter Island Resort & Spa, Britanski deviški otoki

Je največji zasebni otok v regiji, a le slaba petina otoka je namenjena gostom. Ker želijo čim bolj ohraniti naravni habitat, se v resortu nahaja tudi čistilni sistem, generatorji na veter in sistem recikliranja.

Najlepši zasebni otoki 2017: Peter Island Resort & Spa, Britanski deviški otokiOdpri galerijo

PREBERITE ŠE: TOP 12: NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

Coco Plum Island Resort, Belize

Če iščete bolj žurersko destinacijo, potem je ta resort prava izbira. All-inclusive paket namreč omogoča neomejeno količino lokalnega piva, tri obroke na dan in več vrst koktajlov, narejenih iz ruma, vodke in gina.

Najlepši zasebni otoki 2017: Coco Plum Island Resort, BelizeOdpri galerijo

Nihiwatu, Sumba Island, Indonezija

Sumba Island je veliko več kot tropska destinacija – je (še) neodkrit raj. Plaže in gozdovi se tukaj zdijo popolnoma nedotaknjeni, razlog za to pa je gotovo filozofija trajnosti. Obstaja več načinov ‘druženja’ z naravo: od potapljanja do obiska slapov in jahanja konj na plaži.

Najlepši zasebni otoki 2017: Nihiwatu, Sumba Island, IndonezijaOdpri galerijo
Plaža Whitehaven, Avstralija Top 12: najlepše plaže na svetu Soneva Jani, najbolj luksuzen hotel na Maldivih Soneva Jani – najbolj luksuzno letovišče na Maldivih 12 krajev, ki jih mora obiskati vsak Harry Potter navdušenec 12 krajev, ki jih mora obiskati vsak oboževalec Harryja Potterja 1000-500-citymagazine-cover 10 nasvetov za solo popotnike · · · · · · · · ·