246b162f67b627d15184a3c46ff911a5
V zraku · odnosi

Ko spoznate, zakaj so ranjene ženske tako močne osebnosti, jih boste začeli dojemati v popolnoma drugačni luči.

Ločitev boli – še toliko bolj zaradi dejstva, da družba še vedno gleda na ločene ženske z določeno mero pomilovanja. A za to ni razloga, saj je veliko boljše biti sam, kot ostati poročen z osebo, ki ni dobra zate (enako velja tudi za moške).

V nadaljevanju boste spoznali 6 razlogov, zakaj so ranjene ženske NAJMOČNEJŠE, ki vas bodo prepričali, da naslednjič ločeno žensko vidite v popolnoma drugačni luči.

Zakaj so ranjene ženske NAJMOČNEJŠE?

Težke izkušnje jih utrdijo.

Ločitev je težka izkušnja, tudi v primeru, ko se partnerja ne ljubita več, saj je razhod lahko travmatičen. Ženska, ki preživi in predela takšno stvar, spozna veliko o sebi in se na mnogih stopnjah utrdi.

Ljubezen zahteva pogum.

Veliko ljudi se dandanes boji zavezati, saj ljubezen in intimni odnosi prinesejo tudi tveganje, da bo oseba prizadeta. Kdor si upa takšno tveganje sprejeti, s tem izkaže veliko mero poguma in moči.

Zoperstavijo se družbenim normam.

Čeprav se je svet za ženske v veliki meri spremenil na boljše, še vedno obstajajo tihe norme, da je za žensko normalno, da se poroči in ima otroke. Ločene ženske se temu upirajo in jasno izrazijo, da je boljše biti sam kot z napačnim človekom.

Vedo, kaj si želijo.

Bolečina je lahko dobra stvar, saj odpre osebo za samoraziskovanje in refleksijo – ločitev prinese veliko bolečine, a tudi možnosti, da ženska na novo postavi svoje življenje. Ločene ženske po tem, ko zacelijo svoje rane, se bolje zavedajo, kaj si želijo in česa ne.

Vedo, da resen odnos zahteva delo.

Ločitev po navadi ni nekaj, za kar bi se partnerja odločila iz danes na jutri – velikokrat je pred ločitvijo obdobje, ko se na najrazličnejše načine trudita rešiti svoje težave. Takšna izkušnja vsaki ženski utrdi zavedanje, da odnosi terjajo določeno količino resnega dela in predanosti.

So bolj v stiku z realnostjo.

Ločitev prinese tudi prevpraševanje ideje romantične ljubezni – ločene ženske lahko postanejo preko tega veliko močnejše, v naslednjih odnosih se manj slepijo in imajo realnejša pričakovanja.

Videz je preteklost: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam Ni vse v videzu: 3 lastnosti, ki so skupne seksapilnim ženskam Ko ženska igra: tako veš, da hlini, da je doživela orgazem Ko ženska igra: tako veš, da hlini, da je doživela orgazem ad041002b89ac9ef63ccc70c80a30906dc7350915fcf7975f6453cdfe8f93ad0__original Zaljubimo se le v tri osebe v življenju, in v vsako z določenim razlogom cover-sanska-zenska Nepogrešljive lastnosti, s katerimi vsaka ženska obnori moškega ·