Leonardo DiCaprio je končno osvojil oskarja.
V zraku · buzz buzz

Selfiji so že nekaj časa več kot le samoportreti. Ponujajo namreč vpogled v politično areno, v življenja slavnih in svet na splošno. Že dolgo niso več le domena narcisov in to dokazujejo tudi najpomembnejši selfiji leta 2016.

Še pred nekaj leti so bili samoportreti ali priljubljeno imenovani selfiji zasmehovani, njihovi pristaši pa imenovani za milenijske narcise. Danes so selfiji na družbenih omrežjih skorajda modna zapoved, ponujajo pa osebni vpogled v politično areno, človeško plat slave in svet na splošno.

PREBERITE ŠE: Google: leto 2016 v iskanju – kaj smo najpogosteje iskali na Googlu?

Med drugim je letos izstopal ponesrečen selfi starejših žensk, ki so v prepričanju, da delajo selfi, posnele video. Seveda je ta takoj postal viralen.

Tukaj so smešni, sporni in najpomembnejši selfiji leta 2016.

Galerija – najpomembnejši selfiji leta 2016

Množica poskuša narediti selfi s Hillary Clinton. Odpri galerijo

Zadnje umetniše slike znanih slikarjev Zadnja umetniška dela znanih slikarjev pred njihovo smrtjo fotografije lisic Fotografije čudovitih lisic, v katere se boste zaljubili! Victoria's Secret - praznična voščilnica 2016 Najbolj seksi praznična čestitka: Viktorijini angelčki vam želijo lepe praznike Alkoholni maček Šokantno, koliko let življenja preživimo z alkoholnim mačkom! ·