"Najprej zadovoljite sebe, šele nato moške": zgovorni citati Irine Shayk
V zraku · buzz buzz

Ruska manekenka Irina Shayk ni predmet vročih debat samo zadnje dni, ko se ugiba, zakaj točno se je razšla z igralcem Bradleyjem Cooperjem, ampak se o njej tudi sicer velikokrat razpišejo različni mediji po svetu. Kaj ima o ljubezni, moških, karieri in ljubezni do same sebe povedati ena najlepših žensk na svetu?

Irina Shayk je nedavno prekinila razmerje z igralcem Bradleyjem Cooperjem, s katerim ima 2-letno hčerko Leo De Seine. Mnogi mediji navajajo, da je za njun razhod kriva Lady Gaga in da je popolnoma očarala soigralca Bradleyja iz romantične drame Zvezda je rojena.
“Kako je lahko zapustil Irino in izbral Gago?” se sprašujejo oboževalci in javnost. Toda nihče, razen udeležencev te ljubezenske drame, ne pozna resničnih podrobnosti, zato so vsi zaključki in scenariji nesmiselni do trenutka, ko jih bodo potrdili akterji sami.

Tokrat smo zbrali nekaj zgovornih citatov Irine Shayk, ki se nanašajo na njen odnos do ljubezni, do moških, do kariere in ljubezni do same sebe.

Zgovorni citati Irine Shayk:

1. Moj idealni moški je zvest, pošten in kavalir, ki ve, kako se obnašati do ženske.

2. Nikoli ne bom razumela, zakaj se ženske poslužujejo lepotnih operacij, da bi bile privlačnejše moškim. Najlepša ženska je tista, ki je srečna in se smeji.

3. Verjamem, da lahko jem karkoli želim, in nato to “spotim” v telovadnici.

4. V mojem poslu moraš biti zares močan. Moraš biti prepričan vase, v svoje delo, v svojo kariero in imeti notranjo moč. Srečal boš namreč veliko ljudi, ki te bodo poskusili oblatiti.

5. Obožujem perilo na modni pisti, a osebno mislim, da ga je treba pokazati le v spalnici.

View this post on Instagram

Saturday …

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

6. Nič ni boljšega, kot vrniti se domov k družini, jesti dobro hrano in se sproščati.

7. Zelo preprosto je: biti moraš zvest svoji drugi polovici in ne imeti skrivnosti. To je moje pravilo!

8. Včasih se zbudim in v ogledalu zagledam grozno žensko, včasih pa močno.

9. Sem Rusinja: rada imam moške, diamante in kaviar.

10. Vsaka ženska ima kdaj občutek negotovosti in slabe dni. Tisto, kar šteje je, kako to premaga.

11. Ni pomembno, ali si drobcena, polne postave ali fit: ko greš pred fotoaparat, izpolniš svojo nalogo, si rečeš: “O moj bog, videti sem čudovito!” in si prepričana vase, bo vse popolno!

12. Denar mi ni pomemben. Občutek, da sem uspešna, mi daje osrečevanje ljudi, ki jih imam rada.

Ne moreš zase reči, da si dobra oseba, če NIMAŠ teh 5 lastnosti Ne moreš zase reči, da si dobra oseba, če NIMAŠ teh 5 lastnosti maxresdefault (15) Za koliko stopinj je toplejši tvoj rojstni kraj v primerjavi z letom, ko si se rodil? Tudi MI v njej živimo: zastrašujoč prikaz, kako SLABA je naša družba Tudi MI v njej živimo: zastrašujoč prikaz, kako SLABA je naša družba Zlaganost na družbenih omrežjih: takšna je razlika med RESNICO in FOTOGRAFIJAMI Zlaganost na družbenih omrežjih: takšna je razlika med RESNICO in FOTOGRAFIJAMI ·