Najslavnejši hollywoodski zvezdniki v svojih maturantskih oblekah.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vsi se verjetno spomnimo svoje mature. V čast tega dogodka, ki je bil za nas takrat zelo pomemben, smo zbrali fotografije slavnih zvezd v maturantskih oblekah. Ob pogledu na njihov takratni modni okus, vam bo jasno, zakaj sta denar in dober stilist tako pomembna.

Se še spomnite svoje maturantske obleke? V primerjavi z današnjimi modnimi trendi je najbrž že popolnoma passé, vsaj v naših primerih je tako. Da ob spominih na najbolj pomembno srednješolsko noč ne bi občutili pretiranega obžalovanja, smo našli dokaz, da se tudi najboljšim včasih ponesreči.

Naj bodo kriva modna obdobja ali sam okus, smo v galeriji zbrali ne ravno posrečene izbire maturantskih oblek najslavnejšhi hollywoodskih zvezdnikov, ki so jih do danes stilisti preobrazili v modne ikone.

Galerija slik: Zvezde v maturantskih oblekah

Harry StylesOdpri galerijo
Povratek frfruja Ženske frizure 2015: Povratek boemskega frfruja The Unstainable Hit na Kickstarterju – The Unstainable, bela ženska srajca, ki jo je nemogoče umazati Moda za neklasične neveste “Anti-nevesta”: Poročne obleke za neklasične neveste H&M poletje 2015 H&M v novi kampanji s supermodeli za poletje 2015 · · · ·