Woman_suffering_from_neck_pain_1
Sponzorirano · Utrip mesta · zdravje & lepota

Pred kratkim je na slovenski trg prišla najsodobnejša oblika Aspirina, narejena s pomočjo nove tehnologije. Zato bo najbolj znana tabletka začela učinkovati prej, saj v kri preide tudi do dvakrat hitreje kot običajna. Po 116 letih zgodovine Aspirina, ena večjih novosti!

Kdo si ni v preteklosti lajšal bolečine z enim najstarejših pripravkov za lajšanje bolečin? Zahvaljujoč novi mikroaktivni tehnologiji novi Aspirin hitreje preide v kri in dvakrat hitreje olajša bolečino v primerjavi z običajnim Aspirinom. Gre za eno najpomembnejših inovacij v zgodovini blagovne znamke Bayer in 116 letne zgodovine bele tabletke z tradicionalno zelenim ovojem.

Nova tehnologija omogoča zmanjšanje delcev aspirina v mikrodelce, ki v povprečju predstavljajo deset odstotkov velikosti delca običajne tablete Aspirina. Tehnologija združuje manjšo velikost delca s hitro razpadajočo tableto, kar pomeni, da se Aspirin raztopi šestkrat hitreje kot prej in enako hitro kot šumeča tableta Aspirin.

Tako kot vsi Aspirini, tudi Aspirin 500 vsebuje acetilsalicilno kislino. ki je analgetik in se uporablja za lajšanje bolečin. Prav tako je tudi antipiretik – znižuje zvišano telesno temperaturo. Uporablja se za simptomatsko zdravljenje zvišane telesne temperature in/ali blage do zmerne bolečine kot npr. pri glavobolu, gripi, zobobolu, bolečinah v mišicah.

Za odrasle in mladostnike (stare 16 let in več) je priporočeni enkratni odmerek 1 tableta. Po potrebi jo lahko znova vzamete čez 4 ure. Pri intenzivnejši bolečini ali izrazito zvišani telesni temperaturi je priporočeni enkratni odmerek 2 tableti. Le tega lahko ponovno vzamete čez 4 ure.

Novi Aspirin ima posodobljeno tudi embalažo, ki je odslej v celoti zelena, z inovativnim in priročnim pretisnim omotom v obliki deteljice.

female face with wrinkles on her forehead Vsakodnevne navade, ki preprečujejo staranje IPL depilacija IPL depilacija – skoraj tako učinkovita kot laserska depilacija cover-nivea-2 Kakšna je vaša koža v resnici? [video] Kako se naravno lotiti senenega nahoda? Naravna zdravila za seneni nahod