Lego trgovina in planiška velikanka Lego
V zraku · buzz buzz

Medtem ko se je v Londonu nedavno odprla največja Lego trgovina na svetu, kjer si lahko obiskovalci ogledajo številne turistične znamenitosti iz kock Lego, je pred trgovino Lego Store v ljubljanskem City Parku na ogled planiška velikanka, sestavljena iz 35 tisoč kock Lego, na kateri je možno tudi skakati. Kmalu jo bo preizkusil tudi skakalni as Robert Kranjec. Kako daleč bo poletel, izveste 25. novembra 2016.

Že res, da je največja Lego trgovina na svetu zrasla v Londonu (razteza se na več kot 910 m²), kjer si lahko ogledate številne znamenitosti iz kock Lego, a tam ne boste našli planiške velikanke.

Gromozansko repliko skakalnice iz kock Lego boste našli pred prvo trgovino Lego Store v Sloveniji, ki se nahaja v ljubljanskem City Parku. Narejena je iz kar 35 tisoč kock, vanjo pa je bilo vloženih 160 ur dela.

PREBERITE ŠE: Trgovina Lego Store: V Sloveniji se odpirajo Lego nebesa

Te so v repliko letalnice bratov Gorišek vložili člani ekipe Kocka klub – LEGO skupnost Slovenije. Na njej so že opravili testne skoke. Kako daleč bo poletela figurica Lego, ki jo bo po odskočni mizi pognal Robert Kranjec, izveste v petek, 25. novembra 2016, ob 11. uri. ”Leteči” Kranjec vam bo pokazal tudi nekatere prvine smučarskih skokov.

Galerija – sprehodite se po največji Lego trgovini na svetu:

Največja Lego trgovina na svetuOdpri galerijo

shutterstock_466278680 7 psiholoških trikov, ki jih moraš poznati, da boš v prednosti Ekvitorialna Gvineja Zemljevid sveta glede na število prebivalcev – Slovenija bi imela dostop do odprtega morja! Optična prevara Imate umazane misli? Kaj vidite na fotografiji? Kuhanje z dronom Kuhanje z dronom – celoten obrok, pripravljen s pomočjo drona · · · ·